Sunt perfect de acord eu nu ascult manele sau inna, alexandra stan, sau altii care canta de parca i-ar taia cineva.Nu am treaba cu cei care asculta asa ceva,dar nu mi se pare bine dupa ce rock-ul a fost primul gen muzical ascultat chiar imi para rau ca totii copii sunt prostiti de noii artisti care nu vor putea niciodata sa se ridice la standardele trupelor celebre ca: Pink Floyd, Guns N'Roses, Scorpions, Rolling Stone, Bon Jovi si multi altii si foarte putini mai sunt cei care recunosc muzica buna si o asculta.manelele sunt niste tampenii care vorbesc doar de bani, femei si din punctul meu de vedere ne fac de ras tara.
Nu chiar 90% din populație ascultă manele. Sunt și destui rockeri, mai mult de 10%. Plus alții care nu ascultă rock sau metal, dar nu le plac manelele și sunt pe alte genuri.
Anyway, pe mine nu mă mai interesează ce se întâmplă cu ceilalți, mi se rupe de ce ascultă manele și câți, eu ascult ce-mi place și chiar nu-mi pasă de ce părere au alții.
Una din țările foarte tari, cel puțin în materie de muzică, e Finlanda, cu sute de trupe metal. Și Norvegia. Și Suedia.
Nu sunt manelist si daca as fi fost probabil m-as fi sinucis de bunavoie, dar ma revolta declaratiile tale. Mi se par exagerate. De fapt sti care-i faza? Mi-e greata de tine. Si mi-e greata de intrebarile tale. Este vreo sansa cumva sa nu mai trebuiasca sa-ti citesc aceste analize aberante cand intru pe sectiunea muzica? Tot ceea ce vrei tu sa dovedesti tu este ca noi suntem un popor de tigani care asculta muzica proasta. Iti bati gura degeaba sa arati ce muzica buna asculti tu (vezi doamne ce tare-i in boase Coldplay, ce sa zic) si ce inferiori sunt toti romanii. 90% din populatie asculta manele? Eu zic sa te muti si sa iti schimbi cetatenia. Romania e prea inferioara pentru tine. Cand o sa ai dovezi concrete sa vi sa mi le arati, ca vad ca dumele lui basescu sti sa le prelucrezi.
One in a million a lui Ne-eu (igrec o)? :O :O :O
Traducere si adaptare uneori merge si fara "traducere" men deaun, men deaun, si vine si genifer lopez din urma, ai garit, iu garit, ai garit, aim intu iu, aim intu iu, oooooo \ )
Hai ca sunt funny astia. Fara manele n-ai sti de cine sa te feresti.
Observ că tare îţi mai place subiectul ăsta, măi mickeye.Ţi-ai luat-o-n bot de la vreun manelist de-ăsta sau ce?
Cred că ai peste 20 de întrebări în care accentul cade asupra inferiorităţii manelelor şi a piţiponcelilor din Rromânia. Dacă vrei să rezolvi ceva, strânge-ţi frate un grup de neo-nazişti şi arde-i pe rromi, chit că ajungi la pârnaie, măcar schimbi ceva.Nici eu nu suport starea asta în care a ajuns România, dar mi se pare oarecum penibil ce faci. Vorbele n-au nici un rost.Treci la fapte.
Prietene,tu pui aceeaşi întrebare sub format diferit. Eşti un vai de tine care priveşte viaţa de după perdea.Lasă lumea să asculte ce vrea.Tu vrei ca toţi să asculte ce asculţi şi tu, tipic ignoranţilor.Aşa că stai chill şi întreabă şi altceva.
Ce poza ai, pleaca ma in alta tara, daca nu suporti manelele