| TeoPT a întrebat:

Ce părere aveți de "minunații" artiști din zilele noastre?
Să vă dau și exemple
Justin Bieber, Miley Cyrus, Selena Gomez, Demi Lovato, Puya, Grasu XXL, Inna, Alexandra Stan, Narcotic Sound și alții.

Aș vrea să ne discutăm opiniile cu privire la câtă muncă depun acești artiști ca să facă muzică, despre calitatea muzicii lor, despre mentalitatea celor care îi ascultă și altele. Aștept cât mai multe răspunsuri. Nu întrebați de fundă, o să o dau dacă o sa vreau eu să o dau. Vreau să văd cum gândiți, apoi îmi voi spune și eu părerea. O zi bună.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
12 răspunsuri:
| DreamingAloud a răspuns:

Nu stiu de ce dai voturi nefolositoare sau stupide doar pentru ca altora le plac artistii enumerati de tine nu pot avea toti aceeasi parere doar de asta ai pus aceasta intrebare sa afli cat mai multe opinii... intr-adevar si mie imi place muzica de calitate ca si tie dar imi place si Narcotic Sound, Inna etc asta nu inseamna ca suntem inculti ca avem mentalitatea scazuta sau ceva de genul...bineinteles ca mai gasesti si din astia dar nu sunt toti asa
Asta e parerea mea daca dupa ce citesti esti de acord sa imi dai stupid nu ma supar happy

| TeoPT explică:

@ Adrian - aproape mi-ai citit gândurile.
Părerea mea este că adevăraților artiști din zilele noastre li se face o mare nedreptate, în timp ce ies pe piață tot mai mulți "artiști" ca cei pe care i-am enumerat, care habar nu au sa compună o melodie, să cânte la un instrument, dar ei sunt artiști de renume mondial. Astfel de artiști sunt lansați doar ca să se câștige bani de pe urma lor, căci se câștigă bine de tot pentru că tot mai mulți pun botul la genul ăsta de muzică comercială, de manele electronice, părerea mea. Știu, știu, "gusturile nu se discută", dar muzica lor mie chiar mi se pare de 2 lei.
Baftă

| TheDarkEmpire a răspuns:

Depinde dupa gusturile fiecaruia, mie sincer, din ce ai zis mai sus, nu ador absolut nimic. Mie nu-mi suna a muzica laughing, in cel mai rau caz a ce a stricat muzica adevarata...

Răspuns utilizator avertizat
| xSoaked a răspuns:

Am vazut din intrebarile tale ca ai in jur de 14 ani. Ma bucur cand vad ca exista in ziua de azi si persoane de varsta ta ( si a mea ) care sa ii considere pe cei enumerati de tine "minunati", si nu idolii lor.
Daca am avea astfel de idoli, nu am ajunge niciunde. Nu exista clipa in care sa nu ma intreb "Lumea chiar nu mai stie ce e aia muzica buna in ziua de azi?"
As putea sa-ti zic ca ai uitat sa pui "artisti" intre ghilimele, pentru ca nici asa nu se pot numi. Prin asta ti-ai dat, cred, seama de parerea mea despre ei.winking

| ellenutzza a răspuns:

Buna!
sincera sa fiu mie mi se par prea comerciali (fani, va rog nu imi sariti in cap). nu spun ca nu au voce, cu toate ca atunci cand canta live se vede o diferenta (uneori destul de mare) intre interpretarea lor si piesa inregistrata in studio.
adevaratele trupe nu se mai apreciaza la adevarata lor valoare, de exemplu daca ar fi venit unul dintre artistii straini enumerati de tine mai sus probabil s'ar fi facut mare valva, insa ca vine bon jovi (o trupa pentru care pot sa zic: JOS PALARIA!) nu am auzit mare chestie pe la televizor ori la radio.
muzica romaneasca este axata mai nou numai pe acest gen de electonic, clubbing sau cum s'o numi el, si mie sincer chiar nu'mi place (adica, parca ar fi aceeasi melodie numai versurile sunt schimbate. si ca veni vorba de versuri, mi se par puerile. pana si eu cred ca as putea face niste versuri in engleza cu mai mult sentiment in ele.)
mai nou, (in Romania cel putin) daca te dezbraci si canta calculatorul esti mare vedeta (o spun si acum, fani nu sariti in sus, fiecare cu opinia lui).
cat despre justin bieber, miley cyrus si ceilalti enumerati mai sus, mi se pare ca fanii (care majoritatea nu au mai mult de 16 ani) nu ii apreciaza pentru vocea lor, ci pentru aspectul exterior, ceea ce nu mi se pare deloc cinstit si corect.

cam atat am avut de spus. o sa urmaresc intrebarea sa vad si parerile celorlati. pa, pa!

| Violent a răspuns:

Putini din cei care ai scris ii ador doar puya si grasu xxl doar ei spun ceva mai adevarat in versurile lordoar ei lucreaza cu adevarat la versurile lor. Oricum admir munca si celorlalti cintareti fiecare munceste unde mai putin unde mai mult.Despre calitatea muzici i nu pot spune nimic. Mie daca-mi place hip hop-ul as zice ca e buna. Daca tu ai alte gusturi eu nu pot sa zic ca sunt de calitate proasta. oricum suntem in epoca contemporana calitate proasta mai rar se gaseste.

| Cortex a răspuns:

Pai vreau sa zic ceva despre muzica house.pai ba nu mi se pare normal un lucru.rockerii(de exemplu) trebuie sa faca foarte multe sa compuna o piesa, trebuie versuri, note, mult efort la instrumente etc., hip hop-erii trebuie sa faca negativ, versuri, sa aiba flow, etc. pe cand cei ce fac muzica house sunt cam asa:merge un afon intr-un studio urla si el putin 5 minute si pe calculator se face o piesa super.nu mi se pare corect ca ei nu depun nici un efort si cand alti artisti din alte genuri de muzica trebuie sa faca atatea ca sa scoata o piesa buna. din lista ta cel mai bun mi se pare grasu xxl, in rest.salut!

| BeatriceKnowles a răspuns:

Justin bieberlove struck mi se pare ok, un tip de treaba la locul lui.Acum nu trebuie sa ne bagam in viata lor intima, asa cum face si cu Miley Cyrus! Deci fratilor s-a drogat si? Care-i faza? Doamne ma dezgusta oamenii, in general copii, care spun."Vaiii Miley... TE URASKKK!, AI FOST UN EXEMPLU PENTRU MINE,, M-AI DEZAMAGIT,!" ei nalaughing, sa-ti fie cineva exemplu nu trebuie sa fie neaparat o vedeta, pentru ca nu o cunosti indeajus.de'ai urma exemplul! Cat despre cat efort.eu zic ca justin bieber e talentat cu adevarat cat si.Miley Cyrus, Selena Gomez, Demi, Puya.inna[totusi, am auzit din spuse>/ca nu prea stie sa vorbeasca englezalaughing nu stiu cum piesa ei "a fost no1" laughing. In fine si ea are calitatile ei precum si noi la fel.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toti sunt prosti

| NeVeR4NeVeR a răspuns:

Nu stiu sigur cat au muncit dar cred ca au muncit o gramada; trebuie si video si muzica sa iasa buna.

| alexutza_8740 a răspuns:

J.B-canta foarte frumos si este adorabil! Miley Cyrus-o drogata! Selena Gomez-foarte frumoasa, stie ce vrea de la viata Demi Lovato-oarecum draguta Puya-are o voce frumoasa Grasu XXL- il urasc Inna-o pus-oaica care nu stie ce vrea de la viata Alexandra STAN-o cantareata de nota 10(si pe mine ma cheama alexandra ) si cam astea sunt parerile mele. Ciao.