| mickeye a întrebat:

Ce părere aveți de muzica românească nouă? Vă place sau ca și mine,v-ați săturat de melodiile astea care parcă seamănă între ele și au câteva versuri pe care le repetă la nesfârșit? Acum toți cântă în engleză,majoritatea sunt praf la engleză,adică nu pot vorbi corect engleza(Inna,Laurențiu Duță).
Mi mi se pare penibilă muzica nouă românească(Dalinda,Zaleilah),adică melodiile care sunt difuzate la posturile de radio KISS FM, RADIO ZU.
Mi nu-mi place deloc acest gen de muzică..nici măcar nu știu ce fel de muzică e..House,Dance,Popcorn?
De exemplu, Nick Kamarera- Nada Mas, sau Alex Mica-Dalinda în ce gen muzical s-ar încadra? Că eu nu pot numi asta muzică. muzică.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
6 răspunsuri:
| CautNume a răspuns:

Zaleilah si Dalinda nu sunt manele? straight face

| nuamnuvreau a răspuns:

Salut. Si mie mi se pare ca toate melodiile sunt exact la fel,copy-paste,si nu inteleg de ce le-ar asculta cineva. Raman dezamagita cand vad ca pe zi ce trece tot mai multi artisti romani incep sa "cante" house, dance, sau manele(nu stiu sigur ce gen de melodii sunt astea). De exemplu, Andra imi placea mult mai inainte, dar acum a luat-o pe acelasi drum cu Inna si Alexandra Stanoh go on.In momentul de fata e un fel de invazie globala cu muzica asta de club,dar mai sunt si cativa care asculta muzica buna. Artistii de la noi din Romania care inca sunt originali si canta muzica buna ar fi Iris, DOC, Taxi, Holograf, Deliric...

| schmoll a răspuns:

Cea mai buna muzica este muzica rap,si nu guess who sau grasu xxl, care canta pentru banii, ce-i care canta din suflet, muzica romaneasca data pe tv e penala, fete in chiloti care danseaza de dragul banilor, 2 strofe,parca scrise de un copil de gradinita,si acelasi sample modificat putin,cei mai buni rapperi sunt, chimie, junk, flou rege, sau muzica veche din 80, 90...

Răspuns utilizator avertizat
| CRISS69TM a răspuns:

Tot timpul au faost slabe, dar incepand cu anii 2000 si pana in prezent au fost si sunt jalnice, sub orice critica.

| LorrexD a răspuns:

Nu ma satisface muzica romaneasca noua. Fiecare melodie se aseamana intre ele. E naspa rau de tot.
Doar rap si hip hop. ex. Guss Who, BUG MAFIA, DOC, Deliric, ROA. etc.
Bine, acum fiecare persoana are alte gusturi, eu, tu si ceilalti.