Salut. Si mie mi se pare ca toate melodiile sunt exact la fel,copy-paste,si nu inteleg de ce le-ar asculta cineva. Raman dezamagita cand vad ca pe zi ce trece tot mai multi artisti romani incep sa "cante" house, dance, sau manele(nu stiu sigur ce gen de melodii sunt astea). De exemplu, Andra imi placea mult mai inainte, dar acum a luat-o pe acelasi drum cu Inna si Alexandra Stan.In momentul de fata e un fel de invazie globala cu muzica asta de club,dar mai sunt si cativa care asculta muzica buna. Artistii de la noi din Romania care inca sunt originali si canta muzica buna ar fi Iris, DOC, Taxi, Holograf, Deliric...
Cea mai buna muzica este muzica rap,si nu guess who sau grasu xxl, care canta pentru banii, ce-i care canta din suflet, muzica romaneasca data pe tv e penala, fete in chiloti care danseaza de dragul banilor, 2 strofe,parca scrise de un copil de gradinita,si acelasi sample modificat putin,cei mai buni rapperi sunt, chimie, junk, flou rege, sau muzica veche din 80, 90...
Tot timpul au faost slabe, dar incepand cu anii 2000 si pana in prezent au fost si sunt jalnice, sub orice critica.
Nu ma satisface muzica romaneasca noua. Fiecare melodie se aseamana intre ele. E naspa rau de tot.
Doar rap si hip hop. ex. Guss Who, BUG MAFIA, DOC, Deliric, ROA. etc.
Bine, acum fiecare persoana are alte gusturi, eu, tu si ceilalti.