O melodie. Presupun că asculți rock, nu?
Ce m-a dat de gol, caracterul meu ironic, pletele din poza sau playlist-ul?
Numele, și playlist-ul, dar oricum, și eu ascultam rock într-o perioadă, dar m-am lăsat. Crede-mă, mult mai bine decât manele x_X
Uhh,chiar ca...este un sport si un stil de viata extrem de dificil, bine ca te-ai lasat, ca cine stie ce se intampla cu tine.
Păi la un moment dat, ascultam o melodie, și mi-am spus: „De ce ascult asta?". Cu toate că nu era chiar așa de rău.
Cu frica in suflet te intreb...ce trupe ascultai inainte?
De obicei ascultam Evanescence, sau Brokencyde (punk, cam depășiți, dar.), și mai ascultam melodii de la diverse trupe. Oricum, doar pentru câteva luni.
Bun...uhh,habar nu ai cati de astia exista prin barurile din Constanta, sau prin Vama, sper sa se trezeasca toti la realitate, exact ca tine.
Nu prea are legătură cu ce vorbeam, dar nu cred că ai rezista la ora de muzică de la mine. Profa cânta oribil, mulți au flaut ca instrument, și crede-mă, îți plâng urechile.
Are...are legatura,habar nu ai tu cat de raspanditi sunt ascultatori de muzica cacanie, lasand la o parte manelele, house-ul etc.
Imi place flautul, sa il aud solo, cand este in cor cu alte flauturi...suna oribil, indiferent daca cei care il folosesc sunt profesionisti sau nu.
Suntem în primul an de flaut, deci imaginează-ți. Și profa când face „la, la, la, lalaa", îmi vine să o arunc pe geam, numai bine suntem la etaj...
O întrebare, asculți Skrillex?
Nu,nu imi place dubstep-ul
EllaIaMmE întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Patricia444 întreabă: