E maxima)))) Ahh ce ti'as face))))
[N`ar strica sa fim si noi putin mai cu simtul umorului, e doar o melodie la misto, chill -***-]
Ambele câcaturi, iar ascultătorii lor sunt nişte manelişti undercover.
Pacat ca manelistii astia au darul de a distruge tot ce e cat de cat cum trebuie
Cât de cât cum trebuie? Melodia aia este o manea cântată în portugheză, iar varianta în limba română se ridică la nivelul unei scânduri de wc.
Ma refeream la melodia in portigheza ca e cat de cat cum trebuie,nu la manea!
Sti,gusturile nu se discuta,mie mi-a placut piesa la inceput,acum parca deja ia trecut vremea!
Daca nu iti place, asta este, fiecare cu gustuile lui!
Gusturile nu se discută este cea mai penibilă replică pe care o poate aduce cineva atunci când rămâne fără argumente.
Varianta în portugheză este la fel de înjositoare ca varianta în română.
Şi, îmi dau seama ce calitate are melodia aia dacă după nici un an deja "i-a trecut vremea".
Poate ca e penibila replica,dar foarte adevarata!
daca te plictisesti la ora asta si ai chef de conversatie,canta la alta masa,aici nu e chat!
chiar nu am de gand sa ma contrazic cu tine,daca nu sti sa respecti si intelegi gusturile celorlalti!
poate nici noua nu ne place ceea ce tu asculti, dar dupa cum am spus, fiecare asculta ce vrea din moment ce are dreptul sa aleaga!
O seara frumoasa sa ai!
bye :*
Ţi-am spus eu să nu mai asculţi? Doar mi-am spus părerea despre melodia asta, şi am adus argumente. Ce-i greşit în a-ţi spune părerea despre ceva ce nu-ţi place?
Pai ti-ai cam spus parerea intr-un mod...care cam lasa de dorit!
Argumente nu prea vad, dar daca parerea ta este ca melodia asta e de tot rahatu', uite ca sunt si persoane carora le place si trebuie sa accepti asta pentru ca degeaba sustii u ca melodia e groaznica, pentru ca eu sau restul tot o ascultam! degeaba te agiti ca nu ai cum sa ne faci sa credem ca nu e frumoasa
Nici nu intentionam să te fac să nu o mai asculţi. Cum ai fi vrut să-mi exprim părerea despre melodie? ceva de genul "această superbă melodie nu este pe placul meu, iar incontestabilul artist consacrat genului nu este în concordanţă cu umilele mele gusturi în materie de muzică." Probabil aşa ar fi trebuit să mă exprim, deşi idee era că melodia tot un jeg rămâne.
Vezi? se poate si mai civilizat!
oricum, eu tot la "penibila" replica raman, gusturile nu se discuta!
Melodia tot un jeg rămâne.
Din punctul tau de vedere...
Din punctul de vedere al oamenilor care stiu cat de cat,ca nu poti pune semn de egal intre voma aia a lu' Telo si termenul "melodie decenta". King Crimson si Neil Young,baieti si fetite,alea gusturi ce nu se pot discuta, pentru ca nu ai de ce, pentru ca sunt eminamente genialii oamenii!
Mie una chiar îmi place. De obicei nu ascult manele, dar aceasta chiar îmi place.! Bună idee :d.