Incompatibele...dar de unde stii ca toate iti sunt incompatibile,poate doar King V urile nu sunt pentru tine.
Eu am o parere foarte buna despre chitarile celor de la Jackson,imi plac cum arata,imi plac cum suna,imi place sa cant pe ele...
Daca te referi la constructia chitari,cand spui ca sunt instabile,te inseli amarnic.
Daca ai o situatie materiala buna,cumpara ori ce chitara de la Jackson,si tranteste-o de cateva ori pe jos,ai sa observi ca nu va pati mai nimic,poate doar cateva zgarieturi, doar daca este King V sau Rhoads, se poate rupe din "colturi".
In fine, ce vreau sa spun este ca sunt foarte bine ansamablate, si ca folosesc materiale de calitate...isi merita fiecare euro.
Probabil modelele testate de mine sunt asa...
Si prietenul care are acel king v spune ca gresesc...
Orice ar fi, mie mi s-a parut incompatibila cu mine.Lafel si cateva dinky-uri,"ieftinute"...
Momentan cant pe un Ibanez grx40 si mi se pare ca sunt mai "compatibil"cu ea decat cu orice chitara pe care am incercat-o.
Dar, recunosc ca la ibanezul meu sunetul e PRAF pe langa un Jackson...dar REPET-parerea mea despre jackson e ca sunt instabile...
Gandeste-te ca lucrezi in constructii, si tu de obicei poti cara doar saci de pana in 40 de Kg, si deodata se iveste un moment in care trebuie sa descarci o masina plina de saci de 60 de Kg,logic ca nu ai sa te descurci, tu fiind obisnuit cu saci aia usori, si in plus, nu ai antrenamentul necesar pentru a cara saci de 60, care sunt mult mai grei, asa si cu jackson'u, chitara aia pe care ai pus tu mana este o chitara pentru chitaristi cu experienta care sunt obisnuiti cu forta care o induce un jackson, nu poti sari de la un ibanez grx40, care chitara aia...cum sa iti zic, este facuta pentru chesti usoare, forma corpului este intr-asa fel incat si amatori sa poata canta pe ea, in schimb jackson-ul...
Nu jackson-ul este instabil, tu esti .
Dude...citeste mai bine...
Nu sunt instabil.Am zis ca apreciez Jacksonurile, dar pana la un anumit punct.
Am specificat ca are bridge instabil(asta o recunoaste oricine), dar cica trebuie sa te obisnuiesti.
Eu unul, nu cred ca ma voi obisnui vreodata.
Bun exemplul, apropo.Cate beri ai bagat de ai dat un asa raspuns?
Grx 40-ul cred ca am dat pe el 600 de lei.
Nu sunt foarte experimentat,e drept.
Dar am cantat pe ibanez-uri cu forma corpului..."extravaganta",mai exact pe un xf,xg si xs,mi se par mult mai stabile.
Mda,cautam si eu o chitara care sa arate bine...
Si mi s-au parut foarte bune,dude,in comparatie cu jacksonul,fiind aproape de acelasi pret...
Sincer, as fi mandru sa ma vad pe o scena cu un jackson in mana, iar, inexplicabil.
Si, sa vezi ce vise astronomice mi-am facut cand am auzit de Gibson Flying V...deci am impresia ca aia e ce isi doreste orice chitarist.
Vazand asta, mi-am dat seama ca o chitara de 20 mil. e de rahat.
Si ca sunt si jacksonuri la preturi mari, dar cred ca as avea aceleasi sentimente cand pun mana pe una d'aia...
Apropo, tu ce chitara ai/ai vrea?
)))cel mai greu cand vrei ceva de genu e sa strangi bani...)))
Cand am spus ca tu esti instabil,m-am referit la faptul ca nu este o chitara pentru amatori,aia pe care ai pus tu mana.
Daca crezi ca are bridge-ul instabil,ia-ti una fara tremolo sau floyd rose,ia-ti cu bridge fix.
Cu siguranta preferatele mele sunt Jackson-urile,imi plac si ibanez-urile, dar este sa strang bani pentru una, cu siguranta ar fi un Jackson, Rhodes, cu doze EMG active 81/85.
Ai incercat macar vreuna?
Si eu ziceam asta cand ma uitam la ele si vedeam ca arata cool si ca oameni ca Randy Rhoads canta pe ele...)
Daca ar fi sa imi iau Jackson, mi-as lua cu tremolo.Numai va fi greu la acordare si la schimbarea corzilor... AAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHH!
Asa si...pana la urma care este problema cu Bridge-ul Jackson-ului, schimbarea corziilor?
Cred ca vrei doar sa te contrazici cu cineva, vino cu un argument valabil nu cu prostia asta, auzi...schimbarea corziilor este problema.
)Am zis ca din cauza bridgeului e greu saschimbi corzile.De multe ori risti sa ti se rupa lafloyd rose-uri si tremolouri edge.
Sa zicem ca am iesit putin din subiect...
Da ma'...eu ziceam ca nu imi plac, ce nu intelegi? Orice numa' sa te contrazici...
Eu am floyd rose,si nu mi s-a rupt nici o coarda in momentul cand le schimbam,la fel si cu tremolo, nu mai cauta motive, adevarul este ca nu ai asa ceva, doar o pura placere de a incerca sa ma contrazici.
Afla de la mine ca totul are un motiv, tu nu ai unul.
Frate, perfect ai zis-o, exact asa ma simt si eu cu un jackson in brate, am incercat, fara sa exagerez, zeci de jacksonuri si pur si simplu nu sunt compatibil...E greu de explicat sentimentul.Mi se pare si normal, de fapt, dupa ce am cantat atata timp doar pe les paul-uri, sa mi se para incomoda orice alta forma de chitara.Si da, sunetul chiar este unul bun, lejer de cantat etc, dar parca nu cant pe lemn solid, parca (,) cant pe o coala de hartie, desigur, exagerez, dar asta-i sentimentul. Oricum, ce-am zis aici este doar o parere personala, fiecare chitarist prefera alta chitara, alt sunet, alte corzi etc.
Sincer,nu stiu exact, dar in orice caz ma refer strict la sunet si bridge-ul imi da aceasta senzatie.
Chiar nu stiu de ce, dar cu MINE nu sunt compatibile.
Un prieten cu un pdx demmelition king v mi-a zis ca sunt eu dus...ca chitara aia e dumnezeu(m-am mirat).
Am pus intrebarea asta doar pentru a afla cat mai multe pareri posibil.
Sa vad daca chiar sunt eu tampit...
Si, nu stiu de ce, dar si eu cred asta.
Imi spun ca ar trebui sa o studiez mai mult, pentru ca stiu de ce e capabila orice chitara Jackson.
...
Dar parerea ta care este?
Îţi dai seama că părerile sunt împărţite când vine vorba de chitări. Fiecare se simte bine când cântă la ceva ce-i place.
Eu am o părere destul de bună despre Jackson, chiar plănuiesc să-mi iau un Jackson în vitorul apropiat.