| Artemisia a întrebat:

Ce parere aveti de clipul acesta?
http://www.youtube.com/watch?v=NwpdskxTKqw

e facut de mine, credeti ca e reusit? va rog nu spuneti ca este bestial/dtagut/tare eyc doar pentru funda!

Răspuns Câştigător
| beautifulkiss a răspuns:

Buna imi place foarte mult melodia pe care ai ales-o, dar sincer si fara suparare parca nu prea se potriveste asa de bine melodia cu acel clip(doar la unele parti mi s-a parut ca merge)parerea mea.Nu stiu ce cred altii, dar sa nu o iei in nume de rau.Banuiesc ca este primul tau clip, dar oricum daca mai faci niste ajustari si incerci sa faci mai multe vei reusi sa faci un clip dragut crede-ma.Bafta cu clipurile.

5 răspunsuri:
| HoneyBooBoo a răspuns:

Suuper tare!happy Si Adam Lambert la fel:*:*. Oricum mie m-i se pare ca ai facut acel video din inima si crede-ma ti-a iesit suuper frumoswinking...(ei bine, daca e facut de tinebig grin )... Te pup si iti urez in continuare succes!:*:*

| Satan13 a răspuns:

E super mega tare, cool! Wow! Doamne! E magnific! E bestial, e dragut...nici nu mai am cuvinte! M-il poti trimite? Pe adresa
andracacoveanu@gmail.com! Te rooog! Daca faci asta pentru. mine o sa-l trimit si eu la alti prieteni si o sa le spun ca tu l-ai facut! Si daca vrei poti sa nu imi dai funda chiar daca am folosit cam toate ceva. care mi-au venit in cap! Doar te rog poti sa m-il trimiti? Si am folosit toate ceva. pentru. ca chiar mi-a placut! A fost cu adevarat frumos si interesant etc! Te pup! Sa mai faci din astea! Pt. ca imi plac si am chef sa le vizionez pe toate! Fiindaca si mie imi place Adam Lambert!:-plove struck

| Ciresikaaa a răspuns:

E frumos barvowinking

| bogda00 a răspuns:

Sa fiu sincer este ff cool, dar mie nu imi place adam lambert sad
succes cu urmatoarele clipuri! :*

| cclexa a răspuns:

Mie mi se pare frumos.sunt ca toate cele pe care le-am vazut.eu spun ca este reusitbig grinnu te lua dupa cei care zic ca nu este frumos. tu trebuie sa stii daca este frumos.noapte buna