Are talent şi melodii frumoase. Întotdeauna scoate câte o melodie care mă face să am o stare mai veselă
În fine, să nu uităm că sunt cântăreţi şi mai buni, dar Connect-r e deeeestul de ok.
Eh.Connect`r e rrom
Slava domnului ca nu canta manele... of of...are voce buna, dar melodiile mi se pare(din cate am ascultat) sunt cam comerciale. Poate asa e la moda acum. Sa fie comerciali cu totsii
Imi place foarte mult "Americandrim" alaturi de puya, insa cum am mai spus--> comercial
Nu am nimic cu el, e un cantaret valoros, are "gagica" buuna si cam atat e de capul lui
@ Bubiko- urat e putin spus...nu`i suport fata
Stie ce face cum face si o face la perfectie are voce are de toate eu cred ca e penal omu'.
De aratat ara bine normal ca orice vedeta. pardon vedeta romaneasca de proasta calit.In primul rand vorbeste cu accentul ala englezesc de *** nici macar nu cred c stie gramatica coret.In al 2 lea rand are niste ''hit uri'' de cocalar in care isi etaleaza muschii lui d *** care i a obtinut luand pastile nu mergand la sala(sau poate a mers da din cand in cand). Se crede de acum o vedeta internationala. E de ***
Este superb`!
Frumos si canta super`, Eu sincer apreciez muzica lui!
Cel mai mult imi place videoclipul acela cu still, pentru ca dansa super
Parerea mea...
E un rrom care a dat de faima si popularitate la care nu ar fi visat prin melodii stupide(un fel de glume.parodi), ca mel alea nu-s normale...
PapNomi întreabă: