| DenisaLuciaBarbu a întrebat:

Ce parere aveti de faptul ca Miley Cyrus a luat etnobotanice? Oare celebritatea a indemnat-o la asa ceva? Anturajul? Credeti ca fanii ei ar trebui sa nu o mai admire doar din cauza acestui lucru?

Răspuns Câştigător
| nononononono a răspuns:

Nu.Nu cred ca fanii nu ar trebui sa nu o mai admire,e adevarat,a gresit,dar sa fi o celibritate nu inseamna doar blitzurile aparatelor in fata, sa te aflii pe coperta revistelor si concerte, sau premiere de film.Cred ca a fost mult prea criticata pentru o fata de varsta ei...asta e parerea mea...Si da,cred ca celebritatea a indemnato la asta,orice om,la randul lui, admira pe cineva, dar cred ca ea a admirat gresit.

9 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Imi pare rau pentru miley sad
imi placea inainte...cred ca a stricato ceebritatea!
totusi,la ei,in America,salvia este legala, asa ca nu inteleg care este problema!
totusi, ea esteun exemlu negativ pentru fetitele de 10-12 ani!

bye-bye

| hax0r a răspuns:

Era Salvia divinorum nu etnobotanice.ce altii numesc "etnobotanice" is droguri sintetice. jurnalistii romani is niste retardati fara scoala. faptul ca salvia e buna, aia a indemnat-o.
http://dexonline.ro/definitie/etnobotanic%C4%83

| niku93 a răspuns:

Fix in pix ma doare si fix in pix ma doare si de fanii ei(care au trecut de 10 ani).

| MeDeEa14DeEa a răspuns:

Eu nu stiu ce sa spun. Orice ar fi numai ea stie de ce a facut asta si noi nu trebuie sa ne bagam in viata ei.

| perfusion a răspuns:

Nu cred ca nu ar trebuie sa nu o mai admire fanii.Este problema ei ce face cu viata personala, chiar daca nu este bine.Este o cantareata deosebita si imi place mult cum canta chiar daca sunt rapper. Daca esti fan/a,nu trebuie sa nu o mai asculti doar pentru ca se drogheaza, este viata ei, dar canta foarte bine.si merita sa o asculti in continuare.

| Alle97 a răspuns:

Miley cyrus a luat etnoibotanice din cauza banilor si din cauza ca e asa de faimoasa.a vrut sa se afirme si ea cumva ca sa creada fanii ca e cool.probabil ca inima multor fani e distrusa acum dupa ce au aflat ca miley ia etnobotanice

fundita?

| HepiBăluuns a răspuns:

Pai reactiile(de la plante)nu au fost foarte grave pentru miley,doar a avut niste halucinatii(a vrut de una singura sa faca acest lucru,sa vada cum e),cat pentru fani, parintii celor mici au fost mai revoltati(in sensul ca ce exemplu este ea pentru fani) dar eu cred ca nu au dreptate pentru ca e majora si oricum nu mai e Hannah montana, vai doamne.nu apare in hannah montana clipul cand se drogheaza,asa ca astia nu au de ce sa-si faca griji. poate copiii au si ei prea multa libertate in explorarea pe internet si mai dau si de pozele cu vanessa hudgens, miley sau nu stiu care goale.(unele fiind trucate). Doar ca e celebra, asta nu inseamna ca trebuie sa stea legata in lanturi si sa dea un exemplu bun.
funda?:*puppy dog eyes

| GrEeNHeArT a răspuns:

Cred ca Miley s-a cam saturat sa o creada lumea o fetita cuminte si de asta a luat etnobotanice, dar poate fi si din cauza anturajului, iar fanii nu ar trebui sa aiba vreo problema cu asta dar in nici un caz nu trebuie sa faca si ei la fel.Cred ca inca mai are fanibig grinwinking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ştiu ce a fost în capul ei... Dar sunt sigură că ceva a determinat-o să facă asta... Cât despre fanii ei, unii o mai admiră, alţii nu. happy

Întrebări similare