E draguz, dar nu inteleg pustoaicele disperate dup el, ce ajung sa creada ca e mai bun decat m. j., justin timberlake, sau madonna
somebody to love feat usher imi place, dar nu sunt de acord[repet ]cu justin mania, e la fel cum este si mileymania...
Un copil normal ca tine si ca mine, ajuns faimos doar pentru ca parintii lui au avut bani sa dea in dreapta si stanga sa i se faca melodii si publicitate. Asta e parerea mea si nu stiu ce vedeti asa misto la el, ce e asa interesant, unic, nemaintalnit la alti artisti?
Pai ce parere sa am...imi place, desi am 18 ani si am si iubit, dar mi se pare un baiat talentat, super dragut si in plus m-a impresionat foarte mult povestea lui de viata.nu stiu de ce unii oameni te critica in functie de preferinte.nu toti fanii lui dunt la feliar mel mea preferata e "overboard" si imi mai place mult si "down to earth":X
7h30 parintii lui nu au avut bani sa dea in stanga si in dreapta asa cum ai spus tu.la un moment dat a cantat pe strazi pentru ca nu avea bani...asa ca tot succesul lui nu se datoreaza in niciun caz banilor! oricum fiecare cu parerile lui.
YoungMoneyWeezy întreabă: