| GabiiHaș a întrebat:

Ce parere aveti de Lady GaGa?

Răspuns Câştigător
| HermioneLove a răspuns:

E groaznica din toate punctele de vedere!
Este urata, are haine groaznice, si mai presus de toate are o voce de tot k***** la fel si melodii pe care le face!
Nu-mi place absolut deloc prefer sa ascult pe bunica-mea cum canta de cat pe aia! laughing
E prea exagerata haine din carne, dulciuri si mai stiu eu ce! In concluzie e oribila din toate punctele de vedere! Tu ce parere ai?

| GabiiHaș explică (pentru HermioneLove):

Ca e ceaaa mai oribila vedeta.

| HermioneLove a răspuns (pentru GabiiHaș):

Exact!

O fata de pe un site e innebunita dupa ea, ca cica"o respect le Lady GaGa, ea este idolul meu"...blah blah blah.nu pot sa-mi imaginez cum cuiva i-ar placea Lady GaGa...

| HermioneLove a răspuns (pentru GabiiHaș):

Cine crede ca Lady Gaga este un model de urmat cu siguranta nu are prea multa minte! Tipa aia ii retardata rau! Cine o numeste frumoasa ii handi! straight face
O urasc iar fata aia de pe site ii o proasta asa ca da-o naibii de fan Gaga-Laga! oh go on laughing

| HermioneLove a răspuns (pentru HermioneLove):

Dar de Avril Lavigne ce parere ai? big grin

Ea e cea mai draguta big grin si asta nu zic ca sa te impac, chiar imi place de ea mult!

| CandyღDulceata a răspuns (pentru HermioneLove):

Heeiii Scuze straight face Da tu iti permiti sa o jignesti pe Lady Gaga?! Tu, care numele tau este Selena Disney...mda sa fim seriosi ....Banuiesc ca esti inca o fetita de aia. Sa nu continui. chatterbox

| HermioneLove a răspuns (pentru CandyღDulceata):

Draga mea sa fim seriosi! Uita-te la Lady care este o satanista si jumatate si uita-te la frumoasa de Selena! Nu-mi pasa ce crezi tu daca iti place de handicapata aia satanista de Lady Gaga ascult-o din partea mea!

31 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este o excentrică!
Pa, pa.

| Polaris a răspuns:

Salut, schizo-fetițo, ți-a povestit cineva vreodată despre http://i.imgur.com/y4CRA.png?

| GabiiHaș explică (pentru Polaris):

Mi-a si venit, dar tu esti copil pe langa mine...cu UN AN mai mic...LOL

| Polaris a răspuns (pentru GabiiHaș):

Regulă de bază pe internet: Să n-ai încredere în data de naștere a utlizatorilor TPU. De fapt sunt născut în 2005, dar să nu mai spui nimănui.

| Kremlin a răspuns (pentru Polaris):

Lol nu vezi că umblă cu faza "umblă cineva pe contul meu'''. Jajaja

| GabiiHaș explică (pentru Polaris):

Ok,nu zic, fi linistit.cand zic ceva, ma tin de cuvant.

| Adry05 a răspuns:

E prea extravaganta, si mi se pare ca se face prea mult circ pentru ea degeaba.

| GabiiHaș explică (pentru Adry05):

Era odata o faza cand a vrut o rochie din carne...stii faza?

| Adry05 a răspuns (pentru GabiiHaș):

Da, o stiu. Din carne de om straight face. Ce femeie retardata doamne... Sincer, crec are probleme mintale.

| LNK a răspuns:

O ciudata.
O ciudata cu o voce buna.

| adulahfaapdoøjadjal a răspuns:

Absolut oribila.

| GabiiHaș explică (pentru adulahfaapdoøjadjal):

Cea mai jalnica si naspa vedeta care o stiu...

| adulahfaapdoøjadjal a răspuns (pentru GabiiHaș):

One Direction si Andreea Balan sunt la fel...

| GabiiHaș explică (pentru adulahfaapdoøjadjal):

Mdaa stiu sora-mea mai umbla pe contul meu ca e o nazista proasta

| adulahfaapdoøjadjal a răspuns (pentru GabiiHaș):

Ok...

| aumih16 a răspuns:

La inceput era normala dar apoi s-a gandit ca nu e bine sa ramana cuminte si atunci alege sa fie alta persoana din cauza ca numai primea atentie suficienta asa sunt toate vedetele devin ciudate sau ciudati din cauza atentiei

| Emilian601 a răspuns:

Parerea mea vizavi de Lady Gaga se rezuma doar la respect pentru toata munca pe care o depune

(cu tot turneul care inculde o multime de aparatura, scena, decor etc)
pentru faptul ca mentine o legatura foarte stransa cu fanii ei (nu este o ingamfata, si nu se fereste sa imbratiseze fanii, sa-i tina in contact (Facebook, Twitter ) cu tot ceea ce face ea, intr-adevar este vanitoasa dar are si de ce.

tinanad cont ca ea nu a fost decat o posibila viitoare actrita (decat cantareata), si de faptul ca a trebuit sa treaca peste multe obstacole ca sa ajunga unde este, desi numeni nu i-a oferit suport si nu a crezut destul in ea, asta ma face sa o respect si mai mult.

Faptul ca ea se imbraca cum se imbraca nu este o noutate, caci inca din adolescenta a avut un stil vestimentar cocky, nonconformist si vulgar, pe care nu si l-a putut exprima din cauza familiei sale, de aceea ea facea pe "fata cuminte" http://images5.fanpop.com/......70-520.png
cand de fapt toti prietenii ei stiau ca nu este deloc asa. Acum fara constrangerea familiei
(atentie, ea a ales sa devina o vedeta internationala decat o viitoare maicuta la cine-stie-ce biserica catolica, asta ar fi vrut parintii ei)
a devenit ceea ce este, nu a facut decat sa creda in ea pana la capat, si i-a reusit odata ce Akon a descoperit-o.
Urata sa nu zica nimeni ca este, caci este frumoasa ca femeie, doar ca nu isi arata frumusetea de multe ori, se ascunde dupa "mastile" sale si machiaj.
Ea este cu siguranta ceva nou in industrie si daca nu ar fi fost ea o multime de fani nu ar mai fi avut o artista pe care s-o admire atat de mult.
Melodiile sale lansate de pe respectivele albume nu definesc in mare parte stilul adoptat de acesta in materialele discografice in cauza, cele "scoase" la lumina sunt doar pentru comercializare, si putin circ (asta prin videoclipurile mai mult sau mai putin obsecene, vulgare, cum vreti voi sa-i ziceti) adevaratele melodii ale sale se afla in materialele lansate Fame (unde in mare parte si-a scris propriile versuri), Fame Monster si Born this Way.
nu poti afirma ca ceva este bun sau rau cand nu cunosti nici macar jumatate din ipoteza.
Intr-adevar acum se afla in extrema rau de tot, poate i s-a urcat succesul la cap, s-a schimbat de ceea ce stiam eu ca este acum 3 ani, acum este doar Lady Gaga, Steffani Angelina Joanne Germanotta s-a dus. Nu poti afirma ca nu are voce, aceea este vocea ei, si si-o foloseste, acum nu toate cantaretele terbuie sa atinga nu stiu eu ce nota ca sa arate ca au voce, voce ei este joasa si stie sa profite de ea, nu este nimeni ca Lady Gaga, nu este nimeni ca tine sau ca mine, fiecare cu ce are :D

Parerea mea despre Lady Gaga incepe si se opreste la Respect si admiratie pentru ca imi ofera incredere in mine, si ambitie prin exemplul ei (prin ceea ce a devenit, desi erau slabe sanse sa zica acum 4 ani ca va ajunge sa fie comparata cu Madonna, poate chiar isi dadea peste gura :)))
IAR melodiile ei sunt destul de bune pentru nervi si activitate fizica (ma refer la cele de pe ultimul material discografic)
Nu-ti place? nimeni nu te forteaza sa-ti placa, pentru ca asa cum are multi fani are si o multime de hateri, numai nu te consuma sa urasti pe cineva pentru ceea ce este sau ceea ce pare!

| CandyღDulceata a răspuns (pentru Emilian601):

:-X :-X :-X Atat!` Sa si inchida gura imitatiile! Selena gomez bla bla... Fiecare cu propriul gust!

| AleAlbu a răspuns:

Lady gaga e super modelul meu.si acum nu vorbind despre tinutele ei ci despre felul ei de a fi ca nu ii pasa ce cred ceilalti despre ea si are o voce super live spre deosebire de altele(ascultati pe youtube).e originala! si nu ma judecati pentru ca fiecare are parerea lui.

| CandyღDulceata a răspuns (pentru AleAlbu):

Sunt de acord cu tinee happy kiss

| LucccyTheGreenMonster a răspuns:

Prea exagerata, prea pitipoanca...deci clar oribila

| Zmady a răspuns:

Se gandeste prea mult la s** nu stiu e pre exagerata si toate costumele ei prea...

| WhiskeyInTheJar a răspuns:

Waa, copchii ambulanti... nu mai judecati pe cineva dupa APARENTE!
Copchii batuti cu parul' cand erau mici... nu mai fiti prosti si incercati sa ii apreciati originalitatea... Sa-mi bag p*** in gatu' vostru de handicapati

Întrebări similare