| lavi_3436 a întrebat:

Ce parere aveti de luna amara? va place?

12 răspunsuri:
| LastChance a răspuns:

Una dintre cele mai de rahat trupe româneşti. Părerea mea, face rockul de râs.

| LastChance a răspuns:

@lavi: Trooper, Truda, Cargo, Iris, Negură Bunget, Focul viu, Pasarea colibri, Pheonix. Mai vrei?

| LastChance a răspuns:

@lavi, mi-ai cerut trupe mai bune din Romania. Ti-am dat.

| stress a răspuns:

Mie de vreo 3 ani imi suna telefonul cu melodia "dizident" big grin

| Nymphetamine a răspuns:

O parere buna. happy Imi place.

| lavi_3436 explică:

Eu ador rosu aprinns si toti prieteni mei urasc asta, iar mie nu-mi pasa +plus ca versurile lor is minunate de-a dreptul splendide

| lavi_3436 explică:

Mai lastchange cine a zis ca ei vor sa fie rockeri dinaia. rockul romanesc e altfel decat ce asculti tu ok? si ce alte trupe romanesti mult mai bune sunt ca eu nu stiu multe ie zi

| lavi_3436 explică:

Da tu chiar nu intelegi?! ei au un tip total diferit de rock fata de ce insiri tu acolo. bine? ce compari fraiere-cargo cu albastru-luna amara? tu compari decapotabila cu jeap-ul

| lavi_3436 explică:

Parerea ta si tot asa si tot asa

| anaaa13 a răspuns:

Da mie imi place luna amara happy

| VisSs a răspuns:

LastChance: Te contrazic.Truda face rock-ul romanesc de ras.Tu n-ai auzit ce versuri de toata jena? Asculta rosu aprins sau dizident de la luna amara.Sunt bunicei.Sa nu uitam ca totusi SUNT ROMANI iar muzica romaneasca lasa de dorit.Nu ii putem compara cu Iris, Cargo sau Trooper dar nici sa-i injosim in halul asta fiindca sunt trupe mult mai penale ca asta.

| Shmoopy a răspuns:

Nu stiu cum am dat de intrebarea asta, dar daca tot am dat de ea, va anunt ca Nick e un arogant si jumatate.
Si ei se cred cei mai importanti, jignesc fara retinere pe oricine... deci din partea mea si-au pierdut orice urma de respect.
Numai Serban Ontanu e mai ok, in rest... happy

Întrebări similare