| Floreenofficial a întrebat:

Ce parere aveti de Madonna si de faptul ca bea numai apa sfintita imbuteliata? Ea este adepta cultului Kabalah si am citit undeva ca se bazeaza pe numerologie religia asta... Oricum este cam exagerata cu religia asta a ei. A incercat sa o initieze si pe Britney da ea s-a saturat ca sunt foarte multe chestii de respectat la religia asta asa ca a renuntat.Asta 1.
Si 2. Din punct de vedere muzical este o adevarata legenda.Are vreo 90 de single-uri si videoclipuri, vreo 10-12 albume nu stiu cate zeci de filme.Iti ia ani cred sa vezi si sa asculti tot ce a inregistrat.De concertul din Romania ce parere aveti? Mie mi se pare foarte frumos ca ea inca mai canta live la 50 de ani.Altii fac playback inca de la 20.

Răspuns Câştigător
| MyaxD a răspuns:

Madonna e cel mai mare artist din istoria muzicii, astia care au comentat aici sigur asculta guta sau inna...madonna e frumoasa, are o voce super, e sexy, e tot!

3 răspunsuri:
| lays a răspuns:

Imi dau singura palme.madonna e praf.stie doar sa dea din c*r, sa se mozoleasca cu toti.si hop e o diva.ascultati "me against the music". britney o intrece de 100 de ori(nu sunt fan, dar o apreciez). are o voce deosebita. iar madonna miorlaie. ce naiba o fi super la ea? asa exemplu ii da lu' fi-sa? se intinde cu toti.are de unde sa invete lourdes sau cum pisici o cheama. o t***a fara talent! pentru reclamatii si injuraturi accesati profilu' meu. nu ma supar.si totusi, ce naiba vedeti la ea?
ascultati christina aguilera.adevarata diva.nu mamaia asta

| foxi a răspuns:

Madona e varza! Fuse si se duse!

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare