Doamne. Ce frumoase sunt. Ce mult e schimbata lumea.Acum se cunoaste numai Guta, Salam, etc.Ma gandesc cum nu e si Paine, Vin si Mezel
Mai eu am asc andre in copilarie de am inebunit, mi-a plc f mult formatia cand eram mica insa acum nu stiu...nu se mai asc genu asta disco, ca in anii 2000insa mie mi-a plc si asia, bambi(iubeam piesa aia 2 ochi caprui), iar ani de liceu te rog se asc la orice festivitate la sk si o aud mereu. Mi-au plc atat de mult si fac parte din viata mea
Am crescut si eu tot cu aceste melodi se pare ca avem aceleasi gusturi melodii foarte frumoase sus cu anti-maneaua
Interesant. Totusi, ca parere personala, incercati sa iesiti din " blegozitatea " versurilor dulci si ascultati ceva ce pune singele-n miscare! http://www.youtube.com/watch?v=KHEvAu2RcZg&feature=related
@mg fii sigur/a ca nu ascult foarte des aceste melodii eu doar vroiam sa le aduc aminte. Daca e-as asculta des nu ar mai avea nici un farmec
Sunt cele mai frumoase, spre deosebire de toti manelistii, saiu mai stiu eu cine, care se cred cantareti de mare valoare.