| LegionarulRoman a întrebat:

Ce parere aveti de melodiile lui Cedry2k?

Răspuns Câştigător
| Termopile a răspuns:

Sunt melodii superbe după părerea mea, dar care sunt subestimate și ignorate în permanență, dacă oameni și-ar da măcar 10 minute din viața pentru ai înțelege mesajul și n-ar mai fi așa nepăsători și sictiriti industria noastră muzicală ar fi mult mai bogată d. p. d. v cultural, iar pe stradă, în parcuri, etc nu ai mai vedea cocalari scuipând semințe ascultându-l pe Florin Prizer /Salam, cocalari cu IQ sub 60 care abia știu să scrie, ai vedea oameni cu o cultură mai bogată și ca să te convingi ascultă prima dată melodia "Buzunarul meu vorbește" - Florin Salam și după ascultă melodia "Sfinți Închisorilor" - Cedry2k, vei constata o diferență uriașă, în prima melodie vei asculta pe F. S. vorbind de bani pe care îi are el, în a doua melodie îl vei asculta pe Cedry2k vorbindu-ne foarte frumos despre Cordeanu (nu Cordoneanu cum e în Melodia lu Dani Mocanu), Bordeanu, George Manu, si despre Preoți creștini /Sfinți Închisorilor Părintele Papacioc, Părintele Iustin, etc. ascultă și ai să vezi diferența. După mine cel mai bun cântăreț este Cedry2k îl ascult aproape zilnic pentru că restul sunt mult sub nivelul lui. Fiecare melodie a lui e deosebită cu un mesaj deosebit, păcat că în loc să fie promovat el sunt promovați Dani Mocanu, Florin Salam, Adrian Minune, Nicolae Guță, Dorian Popa, Alex Velea, Smiley, Conecter, etc. Mulți îl considera un fanatic, in adaptat, care vorbește numai prosti. Eu cred că toți ar trebui să îi acordăm o șansă pentru că muzica lui chiar e de calitate.

8 răspunsuri:
| Dumnezău a răspuns:

Despre melodiile lui, numai de bine.Despre evolutia sa artistica,si mai ales,ideologica,nu prea sunt pe aceeasi lungime cu fanii lui ce raman inraiti, chiar si dupa episoadele "Clipa Schimbarii" si "Vremurile din urma". Liric, e cel mai bun din tara, ca poet, ar fi fost magnific.Da' pur si simplu nu pot sa omit din ecuatie un lucru.Omul e bigot, omul e habotnic, omul e inchistat.Sau mai bine zis, a devenit inchistat intr-o lume de autosuficienta hristica, de cand a descoperit "lumina divina", pentru ca pana in 2011 era la apogeu, apogeu care putea sa paleasca in comparatie cu ce putea deveni, daca nu o lua pe aratura povetelor nesfarsite si obositoare, oferite ascultatorilor.Pana in 2012, ii ofer un 9.5, pentru ca, oricat de bun era, mai era loc de mai mult.Pentru melodii ca Neprevazutul, acolo se observa geniul sau concret.Pentru ultimele doua albume, cel solo, si cel cu Haarp Cord, un 6 cu indulgenta.Cel mai probabil, afluxul asta de crestinism in vene ce si l-a injectat si in melodii de ceva vreme e una din cauze, daca nu cea principala, pentru ca se retrage din activitatea solo. Cedry2k e mort, dar nu putem spune "Traiasca Cedry2k" pentru ca a devenit un amalgam de ramasite ale unui artist incredibil si un monah habotnic, ce n-are nevoie de carti laice ca "aproape reusise sa se tampeasca cu Freud", cum chiar el zice.Mai mai ca te trage mila, cand ii vezi regresul ideologic.Lasand ideile ce le dezvolta la o parte,cum am mai zis,ca liricist,e exceptional,doar ca-si strica pana si calimara pe versuri stereotipice,fara esenta,fara traire reala.Iar asta nu o spun din postura de anti-religios declarat, ci din cea de observator al carierei lui, care-a luat-o rau la vale, de cand cu Domnul Iisus Hristos, bagandu-se in capul lui Cedrea.

| LegionarulRoman explică (pentru Dumnezău):

Ai auzit ca si Sisu a devenit ortodox(dupa faza cu drogurile)?

P.S: Eu exact de asta il ascult pe Cedry2k pentru ca e "habotnic" si trteaza exact problemele romanilor

| Dumnezău a răspuns (pentru LegionarulRoman):

De Sisu nu prea mai stiu nimic,de cand a intrat in "cantonament", dar s-a vazut mult timp si pe primul albumul de la Haarp, in care si el vorbea excesiv de lumina, de inspiratie divina si altele.

La habotnicie ma refeream prin crestinismul lui gaunos, pe care nu-l suport.Nu poti sa declari ca tot ce nu-i lumina divina e de porc, si sa mai ai pretentii sa te crezi un om cu toate dogile la butoi.Trateaza si problemele generaliste ale societatii, dar o poate face si fara sa imi tot tranteasca povete despre cum sa traiesti.Vezi primele albume, cand nu era atat de tripat pe ortodoxism.

| Mădă0611 a răspuns:

Nu ascult cedrituc/cedrituca laughing Parca e un nene care canta repede (rap), asa ca cred ca agita lumea si instiga la ce vrea el.

| LegionarulRoman explică (pentru Mădă0611):

Ce ar fi sa asculti ca sa auzi ce canta!

| Termopile a răspuns (pentru Mădă0611):

Bine că e mai bun Florin Salam cu melodiile alea ale lui care îmi fac greață și îmi lasă gust amar, să înțeleg că ești unul din acei oameni care au un IQ sub 60. Pun pariu pe cât vrei tu că nu ai ascultat nici o muzică de a lui sau dacă ai ascultat erai cu gândul la lui Florin Salam și nu ai înțeles mesajul superior al lui.

| ThatWeirdFuck a răspuns:

E naspa acum. Adica, na, ca MC e bun, dar nu-mi place despre ce canta.

| fghjklkj a răspuns:

Unele melodii ale lu' Cediy2k nu imi place dar imi plac multe de ale lui

Întrebări similare