Normal ca muzica cea de inainte de 2000 este mai frumoasa si mai de calitate. Dar sunt si melodii in prezent de calitate si frumoase, dar nu multe.Acum au aparut multi cantareti, facuti peste noapte si cum a mai zis si cineva piesele cam seamana sau se repeta.Asta nu inseamna ca unele melodii nu arata calitate si ritm. Dar raman la parererea, placandu-mi insa si melodiile prezente, ca muzica de aur a fost in anii 1980-2000 cand multi artisti si-au aratat valoarea cu adevarat si au ajuns legende mai mici sau mai mari.
Cea de acum e cam naspa, ritmurile se repeta, nu canta prea mult, ala Deapsy Dj e praf, tot mai bune erau cele din 2002-2006. Imi place poza ta
Hahaahha...stiu sunt de aceeasi parere doar ca eu sunt invechita... le prefer pe cele pana in 2000
Muzica este o arta minunata dar din pacate in ziua de azi numai e vazuta asa cum ar trebui. In ziua de azi muzica e comerciala, se asculta numai house, rap care dupa parerea mea nu este chiar muzica deoarece nu sunt decat niste ritmuri pe care le intalnesti in fiecare melodie, iar canteretele mai ales se concentreaza prea mult pe atractia sexuala, pentru ele muzica nefiind decat o modalitatea de a profita de o viata de vedeta.
Muzica veche e cea mai frumoasa. In ultimii ani, lumea a inceput sa decada si sa se schimbe si sa se duca naibii, in principiu. Inainte, pana si muzica data in discoteci era frumoasa, avea mesaj, nu ca acum. Oamenii erau mai buni, mai... umani, iar asta se reflecta si in muzica.
Totusi, nici muzica de acum nu e rea daca stii unde sa cauti. Nu vorbesc de chestiile comerciale, ci de trupe de calitate care probabil ca sunt mai promovate in alte tari, dar nu si la noi. (meh, la ce poti sa te astepti)
Muzica veche e cea mai frumoasa si mai de calitate, dupa parerea mea.Muzica reprezinta absolutul in materie de intruchipare a spiritului uman. Adica sub nicio alta forma omul nu resueste sa-si reclame-declame mai elocvent trairile emotile sentimentele.Muzica de asemenea, o forma de arta care are in acelasi timp atat un puternic caracter universal cat si particular.
Adica una scrii zece pricepi (sau pricepe cine ce poate) ca oricum nu-i pe bani. Bisous :*
anonim_4396 întreabă:
mODIN întreabă:
Ancuta5678 întreabă: