| TheM0nst3R a întrebat:

Ce parere aveti de muzica rapp / hip hop si de stilul rapperilor... Vreau raspuns motivat! Funda...

Răspuns Câştigător
| anaareciuma1234 a răspuns:

Sincera sa fiu am o parere foarte buna despre rapp si hip hop.
Asculta chestii romanesti gen Haarp Cord, Kazi ploae, Dragonu.Melodiile lor sunt maxiiiime.

8 răspunsuri:
| Iulian03 a răspuns:

E foarte tare muzica.

| SDavidS a răspuns:

Mie muzica rapp, hip hop imi place dar stilul rapperilor e cam asa golan, in toate hainele ala mari, nu-mi place. Funda?

| TheM0nst3R explică (pentru SDavidS):

laughing Pai... Nuj ma mai gandesc PACE!

| Kosmin19 a răspuns (pentru SDavidS):

Tu umbli cumva gen haine strimtehappy? ca un mic gay?laughing

| shmata a răspuns:

Hip-hop-ul a inceput ca o forma de protest si este considerat o parte a artei. Cu timpul, a devenit o afacere si s-a abatut de la origini. Hainele largi, limbajul obscen si comportamentul golanesc nu au nicio legatura cu hip-hop-ul. De exemplu, 2Pac, un om al hh-ului, era pasionat de balet, poezie, pictura. Immortal Technique, nu da doi bani pe bani, masini si femei. Hip-hop-ul te indeamna la cultura, nu la bautura. Ce vezi astazi la tv, Guess Who, Grasu X, 50 Cent, Drake, Lil Wayne, Puya, nu-i hip-hop, e popcorn. Sa-ti raspund direct la intrebare, am o parere foarte buna despre cei ce fac hip-hop cu adevarat, pentru curajul si ideile exprimate in versuri.

| TheM0nst3R explică (pentru shmata):

Asa omule eu stiu ca hip-hopul si rapp-ul nu e facut pentru dat la buci, fumat si astea el este facut pentru a deschide ochii la oameni! Lasati voi roackeri muzica aia si veniti si ascultati ceva care vorbeste despre viata!

| pingu20 a răspuns:

Muzica rap* si hip hop e jos palaria ador toate piesele despre lectii de viata sau cele care sunt putin mai lente la un moment dat (gen bitza)..........cat despre stil e putin cam prea prea, ma refer le acela vechi(pantaloni training largi, un tricou marimea xxxxl si acei adidasi giganti) insa acesta mai modern(jeans, tricou lung, o vesta si niste skate shoes) e chiar ok

| Alex_Ion_1998 a răspuns:

Mie imi place mult rapp si hip hop dar vorba lui david stilul rapperilor e cam golan si poarta haine mari dar in rest imi place