Are unele melodii frumoase, o voce deosebita
respect [nu ma intereseaza commurile "nu imi plac manelele", "manelistii fac tara de ras"]
Lafel ca tasu, o chestie care te jgarie pe timpane, deosebit de urata si desigur canta cel mai infect si toxic gen muzical aparut vreo data, numai cuvine de lauda
Rockul este cel mai tare pentru ca o spun din proprie experienta acest gen m-a facut
sa fiu mai puternic, sa privesc viata dintr-o perspectiva occidentala, ce vreti sa
ascultam? Manele? Nu vedeti ca suntem zilnic intoxicati cu aceste mizerii numite
manele nu aveti ce invata de la ele rockul vi se pare doar un amalgam de sunete
fara sens dar da ca ascultai mai atent veti intelege... bucuria, iubirea de a trai fiecare
clipa intens, puterea adevarata este dragostea iubiti-va si lasati dracului manelele
ca nu va invata nimic bun cultura rock e foarte vasta ea se trage din cultura altricana, deci Rock =Cultura=Munca=IQ foarte mare, fratilor, manele=ceara din
urechi, manele=gunoi, excremente, rahatu de pe trotuar, numai cand ii vad pe manelarii aia cum dau din maini ca niste maimute de aia sa nu va mai mirati de ce
Uniunea Europeana ne ia in ras si isi bate joc sistematic de noi ei, uite de aia!
Din cauza manelistilor!
Este un om ca oricare altul care a ales sa cante un stil de muzica, preferat de unii, urat de altii (printre care si eu) numit manele, dar din care isi poate intretine familia
Ar fi bun ca sperietoare de ciori, sau ca mumie. Ar fi usor de imbalsamat pentru ca nu are creier.
Mai bine sa isi dea foc pana joia viitoare!
Cine`i aia?
daca e ruda cu originalul guta, nu cred ca am o parere prea buna
Ce intrebare
Daca manelistii sunt inculti, toti cei care ati raspuns de fapt despre NICOLAE GUTA nu despre NICOLETA puteti relua abecedarul
Daca l-ai duce la circ, ar fi cel mai prost... Ce sa mai zicem de scoala sau chiar de gradinita!
Voi o jigniţi aici, când ea stă cu familia ei şi e fericită.
http://today.deviantart.com/dds/#/d2xosnm
He he
Manelista infecta! Nu mai ascultati oameni buni acest gen! Ascultati muzica adevarata cantata de oameni cu vce si scoala ex:Andra, Elton John, Mihai Traistariu
chiftelutacrocanta întreabă:
JudasPriest întreabă: