Vai de mine! Vai de mine si de mine!
Oameni buni iar ne facem de r-a-h-a-t. Au mai fost intr-un an niste baietandrii care fredonau ceva pe acolo in vreo 6 graiuri, penibil zau. Piesa asta imi suna a Puya. NU NU!
Imi aduc aminte de Andra si Smiley - Dracula my love...pai nu o sa uit melodia asta niciodata, chiar potrivita pentru Eurovision. Sau Zero - Sunny days. Sau Tornero! Sau Catalin Josan!
Dar tu te referi la faptul ca Romania va fi reprezentata de pseudopiesa asta in Turcia, sau ma rog unde se va tine anul asta? Eu nu am vazut la Tv nimic despre asta...bine dar nici nu prea il dechid.
Acum nu toate parerile vor fi la fel
Depilda uite`o pe a mea:
Oribil :-& si + ca si Elena Gheorghe a fost si cea facut? Nimic si canta mult mai bine decat ala
Parerea mea
Mi-e nu mi se pare ca ar fi cine stie ce.adica nu se compara cu "playing with fire"
Nu are sanse de castig! (parerea mea)
ce ma enerveaza e faptul ca toate care au cam castigat (ma rog aproape toate) erau mai hard un pic, mai zgomotoase si noi tot cu dinastia linistiti ne ducem!
Mnu imi pace.sigur n-o sa ajunga in semifinale.Nici nu se compara cu piesa lui Paula Seling si Ovi-Playing with fair