| SweetCandies a întrebat:

Ce parere aveti de prejudecatile oamenilor? Gen daca asculti metal,esti satanist etc. Mie imi place mult metal-ul, voi e parere aveti despre el?

3 răspunsuri:
| Georgiana0216 a răspuns:

Conteaza ce-ti place tie si iti face placere sa asculti. Intotdeauna oamenii vor avea de obiectat, pentru ca asa suntem noi construiti sa ii comentam pe ceilalti fara sa ne uitam in propria ograda. Multi o fac din invidie, altii din lipsa de ocupatie, oricum trebuie sa te gandesti ca nu traiesti cu lumea, asa ca nu trebuie sa ti cont de parerea ei.E important ce vrei tu sa faci, atata timp cat nu e ceva rau, si nu ma refer neaparat la ce gen de muzica iti place, ci in general...
Personal nu ascult metal, insa fiecare cu pasiunile lui. Nu e treaba mea sau a altora sa comentam si sti vorba aia "aparentele pot insela". Stiu multe persoane tatuate despre care lumea spune fel de fel de lucruri urate, in schimb sunt super de treaba si au un suflet mare, altele care se imbraca putin mai altfel decat ceilalti, etc....asa ca tu decizi daca trebuie sa conteze sau nu parerea lumii...

| dan1998 a răspuns:

Si eu ascul Rock/Metal dar in Romania,mai ales, daca asculti Rock ci nu manele esti considerat ciudat, pentru multi romani cuvantul rock inseamna satanism, rau etc. Oamenii stiu numai sa faca comentarii rautacioase despre acest gen de muzica pentru ca majoritatea nu stiu nici macar un gram despre rock, dar na ce sa le faci asa este omul stie doar sa critice tot ce nu are legatura cu el

| CautNume a răspuns:

Ascult rock/metal aproape non-stop.Nu-mi pasa ce zic alții despre mine sau despre ce ascult eu, nu ma afectează deloc.