| Vans a întrebat:

Ce părere aveţi de rockerii care ascultă dubstep?

17 răspunsuri:
| Woodenpints91 a răspuns:

Dubstepul este tot un fel de manea a muzicii electronice. Personal nu suport zgomotele ălea penibile ce au pretenţia să se numească gen de muzică, sau subgen, sau ce crucea mamii lui vrea să fie.

Răspuns utilizator avertizat
| MasterOfDisaster a răspuns:

Mie nu imi place opera, manelele si populara. In rest, poate oricine sa asculte (aproape) orice.
Si eu ascult putin rock, dar sunt vreo 2 melodii de-ale lu' Skrillex care imi plac.

| MariaDD a răspuns:

Pai... poti sa asculti cate genuri muzicale vrei si sa ai unul principal dar de exemplu combinatie Rock +manale =dezacordlaughing

| Vans explică (pentru MariaDD):

Cu ce e dubstep-ul superior manelelor?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Vans):

Manelele sunt superioare dubshit-ului.

| LastNight1324235436 a răspuns:

Heii! Pot sa iti spun ca si eu sunt rocker, dar imi plac si vreo 2 melodii de la skrillex(Alea cu Korn). Oricum fiecare asculta muzica ce il face sa se simta bine.

| KristalPop a răspuns:

Frate, ori rock, ori dubstep.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt mulţi aşa. Atâta timp cât ascultă un dubstep mai ok decât ce am reuşit eu să aud până acum, n-am nimic de obiectat.
Era o tipă care cânta la vioară şi pe fundal era dubstep. Nu suna chiar aşa de rău. Cel puţin, partea de vioară era foarte bună.
Pe mine una, nu mă atrage în niciun fel genul ăsta muzical. Dar cum spuneam, îl tolerez dacă nu e un căcat superficial cu ritmuri repetitive. Orice e complex, de obicei e interesant.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Întrebare de baraj pentru cei ce au răspuns : De ce căcat e nevoie să se asocieze/compare orice gen muzical cu maneaua?
"Dacă nu-ţi place house, ascultă manele!"
"Dacă nu-ţi place muzica clasică, ascultă manele! "
"Dacă nu-ţi place Bibăr, fugi şi ascultă manele!"

Oameni buni, nu există doar un anumit gen muzical + manelele!

| Ƨirenia a răspuns:

Nicio parere.
Totusi nu inteleg ce vad la "muzica" aia haotica.

| SkizoMetal a răspuns:

Mi se face greaţă numai când mă gândesc. Ori asculţi muzică făcută cu instrumente adevărate, ori asculţi ceva făcut pe calculator. Nu mi se pare că se poate numi artist cineva care repetă aceleaşi scârţâieli la infinit. -.-

| Labyrinth a răspuns:

Nu-mi pasă, n-am nicio părere.

| LanaSpectrum a răspuns:

Depinde. Albumul dubastep al lui Korn (The Path Of Totality) e ok, nu inteleg de ce au fost asa de criticati, de exemplu. De obicei, mai ascult vreo 2 piese de-a lui Chrispy, dar la atat de rezuma dubstep-ul pentru mine. Eu raman la death metal, indiferent cine ar face dubstep! Depinde de fiecare, pana la urma nu poti alege ce sa-ti placa, daca esti metalhead nu poti sa te obligi sa nu asculti nu stiu ce piesa doar pentru ca nu e death/black/trash (etc) metal.

| alexutzascumpy91 a răspuns:

Pai pana la urma fiecare asculta ce vrea pe mine nu ma deranjeaza cineva care asculta rock daca nu asculta madele e ok

| gabibos123 a răspuns:

Am o parere buna tongue laughing

| Vans explică (pentru gabibos123):

Mergi,mă,de-aci! laughing

Întrebări similare