Skillet-in limita decentei,au niste melodii bune,de pe Comatose si Invincible,mai gasesti si pe Awake ceva bun,dar per total,slabuti
Evanescence-o rusine de trupa,din mai multe puncte de vedere,nu se imbina deloc instrumentalele cu vocea lui Amy Lee,asta ar fi principala problema
Moi Dix Mois-simplisti,ii gasesc enervanti,mai ales pe Mana, melanjul ala de stiluri distruge cam tot ce e frmuos in acele franturi mici de muzica buna, ritmurile le sunt in general groaznice
Metallica-o trupa excelenta, pana in '95, de atunci incolo mediocra in majoritatea cazurilor,pentru ca si-a pierdut Hetfield vocea,si a devenit din ce in ce mai mult un gunoi de om
Nightwish-una din trupele mele preferate,Tuomas e unul din cei mai buni compozitori de muzica de la Wagner incoace
Within Temptation-penultimul album a fost o rusine teribila,dar s-au mai indreptat, per total, sunt buni, Sharon are o voce edenica si temele abordate desi sunt de obicei simpliste, se leaga bine
Naspa,naspa, nu am auzit de ei, trupa mea de suflet, asa si asa, nu am auzit de ei.Ti-as explica de ce naspa da n-am timp acum, scuze, alta data.
Din toate care le-ai enumerat tu doar o singura trupa imi place si o ascult:Skillet..Sunt sooperi
:X
Metallica ascult, Nightwish mai rar ca nu prea imi plac solistele, Within Temptation, Skillet si Evanescene nu-mi plac, iar de Moi Dix Mois nu am auzit.
Cu Skillet si Evanescence am inceput sa ascult muzica rock, Metallica e o trupa veche dar foarte buna. De Within Temptation am auzit dar nu am ascultat niciodata, de Moi Dix Mois nu am auzit, iar Nightwish e asa si asa.
BUnă, deci eu
skillet doar câteva piese, Evanescence la fel, Moi Dix MOis n-am auzit de ei, dar am să vin cu o părere după ce ascult, Metallica,
Nightwish m Within Temptaion The Best!
baftă!
Dintre trupele care le-ai scris Metallica e super si Nightwish restul (Skillet, Evanescence) sunt trupe comerciale, iar de Moi Dix Mois si Whitin Tempation n-am auzit in viata mea.