anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre:
1. Spike
2.Guess Who
3.Anonim
4.Parazitii
Eu zic ca sunt cei mai tari raperi din romania:X

Răspuns Câştigător
| cισcσℓαтαﺕαєяαтα a răspuns:

Mie imi plac totilove struck. Consider ca ai ce invata de la ei, daca ai creier si urechi sa asculti.happy Si gandeste`te ca nu toti ii suporta, cum nici noi nu le suportam lor "cantaretii"laughing. De anonim am aflat acum 2 saptamanithinking, dar imi place la nebunielove struck. Bafta!:X

9 răspunsuri:
| TeoPT a răspuns:

Mai putin Guess Who si Parazitii, restul sunt niste gunoaie, niste manelisti in alta forma. Rap-ul ala comercial numai despre bani, mafie, faima, droguri, sex, facut doar pentru bani, nimic compus din suflet, doar cat mai repede ca sa se ia banii pe piese, ei bine, genul ala de muzica nu e deloc diferit de o manea, de aceea eu nu fac diferenta intre Spike si Guta (de exemplu). Ambii canta un gen de muzica imputit.
Guess Who, mai putin. Melodiile lui transmit ceva, sunt altfel. La fel si Parazitii.
Ca rap mult mai de calitate decat tancii astia romani iti recomand Eminem. Nimeni nu o sa faca vreodata rap mai de calitate decat al lui.
Mi-am exprimat opinia, doar asta ai cerut, nu?
Bafta

| SEAL a răspuns:

1 2 3 sunt niste ratati care fac rap pentru cocalari si redusi mintal 4 se cred necomerciali da acum ceva ani i ar fi pupat mana lu 50 cant a fost la Bucuresti si ei ii injura pe cocalari si au concerte in Bamboo PS in Romania nu exista rap sau hip hop doar milogi ce ii imita pe americani

| EnjoiProSkater a răspuns:

****i rasa mati seal ce ai cu spike ****e`n gat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Anonim zic si eu ca ii unpik mai prost da spike nu e chiar asa sa stiti ca transmite un mesaj in toate mel ascultati si voi niciodata, spune nu si altele. aici vb despre rapu si hiphopu romanesc
da am toate albumele lui eminem, jayZ, xzibit, dr dre. si alti raperi buni care fac rap si hiphop de calitete.eu vb doar de astia romani

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Spike genial la fel si guess who. copiii celor de la parazitii taticii rapului in tara.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu unul ii ascult pe toti si de la fiecare in parte ai de invatat cate ceva, daca stai mai mult pe strada decat in casa intelegi ce spun

| ριтιquтss a răspuns:

Mie-mi place deccat o melodie a lui Guess Who, in rest...pe toti ii detest.

| Csillush a răspuns:

SnAkEe ai dreptate in legatura cu Spike:X
deci ii ador melodiile:X
parazitii nu prea ascult!
dar restul imi plac:X

| bratosinrobertcosmin a răspuns:

Nu prea ai ureche muzicala scuza.ma.
cel mai bun rapper din Romania este uzzi. punct.
asculta cat poti tu de tare.noua piesa.
sal.