E din "Pariu cu Viața", corect? E frumușică...și da, și mie mi se pare cam "tristă".
Cantata de Holograf, melodia e decenta, dar aici e cam slabuta, nu prea exprima ce ar trebui, cantata de tipii din LaLa Band.Plus ca puteau face o alegere mai buna, legata de lucrurile ce se intamplau in serial.Se putea mult mai bine, Adela Popescu n-are treaba cu muzica.
Melodia e nasoală, exact ca și serialul ăla de căcat. uite, muzică adevărată: http://www.youtube.com/watch?v=0y-bbtYaY_c
Nu este genul meu muzica metal!
Pff...nici pe românii noștri nu ești în stare să-i apreciezi.
Pai daca nu-mi place?!
..nici românii noștri mă?
Nu-mi place genul de muzica..pe care mi l-ai dat.
Mdeh..asta e.mă dau bătută.n-am cum să te fac să apreciezi muzica bună.
Aia nu este muzica buna deloc!
Ia cauta un critic de muzica prin Oradea si vezi ce spune! Oare poancele alea ce le ai la avatar reprezinta muzica buna?
Da! si stiu ca e de la Holograf si imi place cantata si de holograf si de La La! da reprezinta si nu-mi pasa ce zic criticii de muzica! din partea mea sa zica ca si de maica teresa ca nu ma intereseaza!
Ca si serialul, jenanta din toate punctle de vedere.de foare prost gust amandoua.ce inseamna ce ai scris mai sus, adica episodula.
Tu nici macar nu la-i vazut! dar te rooooooooooog din suflet lasa-ma odata pun ce intrebri vreau! esti cel mai nesimtit om din lume! ignore! tampitule boule!
Pe profilul fiecarui utilizator, exista functia de ignore.Nu trebuie sa jignesti aici, pentru ca iti va fi stearsa intrebarea, precum si cea de ieri.Si incearca sa respecti regulile de gramatica, sunt esentiale greselile pe care le faci
Pai a fost stearsa pentru ca m-a insultat el! lol! daca m-ar fi lasat in pace nu ar fi fost atunci ar fi fost altceva! auzi nu eu sunt cea care nu respecta el este si daca crezi ca sice bine crezi gresit! eu nu gresesc precum face el!
Ba da! episodula fost trist!
Naspa,naspa,naspa.cred ca am dreptul la exprimarea unei pareri, exact ca si ceilalti, si trebuie respectata.te pup.
Jenanta ca si cea care pune intrebarea asta stupida, ca serialul, ala cretin.
Si cretin eti u! nu nu poti pentru ca primesti ignor din partea mea! si daca ti-am dat ignor atunci nu mai poti raspunde iar tu nu mai ma deranjezi! si stupid esti tu si m a t a! si chiar au sens! si daca nici nu te uiti cum stii ca nu-ti place? numele tau este cumva domnul Cretinescu? ca ti se potriveste perfect!
))))) hai pa ignore!
Esti*
Ti-ai facut un alt cont cumva? no problema! se rezolva imediat! ignor si la asta!
asa ca sa te inveti minte!
Ce faci? te ti de tratament? dupa ultimele evenimente se pare ca nu.sau este gresit tratamentul.fa-l nu lasa sa treaca timpul, ca e mai bine pentru tine. sper ca data viitoare sa fie mai bine.succes.
Nu fac nici un tratament tu faci!
Am multe.
Se pare ca este un pic mai bine.te pup.
Sa stii ca nu am chef sa-mi irosesc timpul vorbind cu tine ca am lucruri mai importante de facut!
Se vede, cu intrebari stupide.
Paaaa sunt libera sa pun ce intrebari vreau! si pt.cultura ta generala nu eu is stupide capul tau ii stupid gol si plin de tarate!
Daca era cum spui, aveam aceleasi gusturi.te pup.
Nu este adevarat fiecare este liber sa asculte ce vrea! asa ca paaaaaaaa!
Kill3r666 întreabă:
Axzwell întreabă:
AndreeaCristina96 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
vanessa_3837 întreabă: