Logitech a cam stagnat la capitolul calitate sonoră în ultimul timp, ce vezi tu acolo este un X530 mai evoluat tehnologic și cu difuzoare ceva mai puternice toate retușate cu un design nou, în rest, nu e mare lucru.
Dacă aș fi în locul tău, m-aș uita la altceva, în banii aceia găsești alte sisteme mult peste acesta, te-ai gândit la un home cinema - până în banii aceia ai și mai multă putere și mai multă calitate?
Ai putea sa imi recomanzi ceva?
La ce vrei să-l folosești?
Acasa.
Filme, jocuri, petreceri, muzică de cameră ? Îl bagi la calculator, la tv?
Filme, petreceri si il bag la laptop.
Ai pe laptop suport pentru sisteme 5.1? (dacă e specificat expres, ai o placă de sunet externă sau 3 mufe de sunet programabile din laptop).
Nu.
Http://www.pcgarage.ro/boxe/logitech/surround-sound-speakers-z506/ are un adaptor (teoretic - nu știu dacă este la modelul acesta, știu de la modelele anterioare) care îți permite să conectezi un singur cablu în laptop, iar din acela să plece în 3 cabluri, funcționând toate cele 5 boxe și subwooferul.
Dacă mă întrebi pe mine, este suficient pentru ce ai nevoie, dat la maxim e destul de puternic, posibil să nu poți să stai în încăpere.
Multumesc! Am sa mai ma gandesc...
O tampenie plasticata ca si restul zdranganelilor Genius, Logitech & co. Poti sa gasesti destule raspunsuri de la mine cu detalii cu un simplu search la "z906"; ca n-am chef sa scriu pentru fiecare in parte cat de proasta e adunatura asta de boxulete.