| thegreatgatsby a întrebat:

Ce parere aveti despre...adela popescu? (eu una nu prea buna tongue )

Răspuns Câştigător
| ing. a răspuns:

Eu nu inteleg de ce in toate telenovelele are rol principalthinking
Ca sunt unele mult mai dragute decat eaoh go on
Nu prea imi place cum arata.happy.

23 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine este Adela Popescu?

| thegreatgatsby explică:

Una de la acasatv
laughing

| Andreeagen a răspuns:

Sunt pers pe care le agreezi si pers care nu Pur si simplu nu imi place are ceva in ea care ma face sa nu o plachappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie mi se pare o bun actrita, e idolul meu de viitor, mereu am vrut sa fiu ca ea, dc? care e parerea ta?

| danutza a răspuns:

O persoana ca si noi nu e prea metiatizata ea happy

| Sabwy a răspuns:

Mie mi se pare o dulce... de-abaia astept sa inceapa sa joace in serialul ''Aniela''. poatre iti vezi schimba parerea despre ea

| inna a răspuns:

Draguta si...atat.

| ViVi a răspuns:

Sincer nu imi place de ea nici telenovele
nici cele facute de Romania
prefer sa ma uit la filme comedie horror etc
deci nu prea imi place

o zi bunatongue

| Diva a răspuns:

E o fata din provincie care a avut mai multe roluri in telenovelele romanesti nu am nici o parere despre ea

cami
| cami a răspuns:

Mi-e antipatica. De la inceput mi-a fost. Nu-mi place nici macar coafura ei. Mi se pare urata. Mi se pare figuranta. Mi se pare increzuta. Uita de Adela Popescu... Idolul vostru? Fetelor. fiti serioase!

| AndreeaDeea56 a răspuns:

Draguta...Inainte imi placea mult dar acum o cred doar draguta.:]

| RetroX a răspuns:

Nashpeta.

| pysysexyshyrea a răspuns:

Mie nu prea imi place! eeeeeeee naspha! canta frumos, dar inrest nu imi place deloc fata aia!

| christabell a răspuns:

Am auzit ca e actrita, pe la noi nu o cunoaste nimeni.

| KiSS_4146 a răspuns:

Nu mie nu imi placehappy

| romina_7963 a răspuns:

Joaca fals.

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Mie mi se pare cam...fitoasathinking
si nu imi place cum arata.

| Kandy a răspuns:

Probabil nu tuturor o sa le placa ce cred eu dar niciodata nu poti multumi pe toata lumeastraight face. Mie mi se pare ca e "fara sare si piper", antipatica si nu are talent in actoriestraight face(parearea mea personala)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi se pare un pic prefacuta. Dar acum ceva timp am vazut un film nu telenovela nu stiu daca ati auzit de el. se numeste "Weekend cu mama" si m`a impresionat foarte mult rolul ei. Este un film despre viata. Vi`l recomand. :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte buna. asa ca gura mica... fetelor!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai lasati ne cu adela popescu ca mie una nu imi place e urata nici nu stie sa se imbrace cel putin, in filme numai zic iar de cantat incearca sa o imite pe thalia ar vrea ea dar nu e de nasul ei, iar cu dan bordeianu zici ca sunt impreuna ca 2 sobolani mai schimbati si voi personajele mereu adela asa frumoasa credeti ca este? ce drac macar sa joace ca in telenovelele adevarate sunt mii de persoane care refuza se se uite la telenovele romanesti de **** ce dati voi mai lasati neeeeeeeeeeeee

| biank_2416 a răspuns:

Adela popescu este o actrita foarte frumoasa.

| Lavi15 a răspuns:

Eu am o parere buna despre ea,era idolul meu din copilariawinkinghappy.Si nu puteti sa ziceti ca nu are talent la actorie deoarece mie mi se pare ca dawinking:d, iar de cantat, canta destul de binehappy