Da, normal e un om minunat care chiar ca a muncit mult pentru ceea ce este acum, a ajutat pe multi oameni printre care si pe Petrisor, danseaza, canta frumos, chiar este un om de admirat.
E foarte frumoasa si talentata, imi place mult muzica ei si mai ales cum danseaza.
Imi place foarte mult mai ales de cand il are ca dansator pe Petrisor Ruge.
Imi place Andreea Balan, ascultam Andree cu multe prietene de ale mele, imi amintesc cantecele lor si mai ales dansam ca nebunele prin casa.Am gasit si o melodie noua cu ocazia sarbatorilor de iarna.
http://www.youtube.com/watch?v=S0mwjtRj9jg
E urata, operata, si are o voce de ma doare capu':-s da' hai sa zicem ca de dansat danseaza fain
Eu cred ca e tareeeeeeeeeeee.si cel mai mult imi place cum danseaza si albumul,, superwoman,,. daca vrei ti-l pot trimite.(doar daca vrei)
Da.Si pe langa muzica mai imi place si vitalitatea pe care o arata atunci cand e pe scena.
Hm.Andreea Balan canta dragut pe vremea cand exista Andree. A mai avut ea si solo ceva piese dragute, dar acum e praf.De exemplu a fost la balul bobocilor anul acesta la liceul nostru, dar a fost VARZA! Nu stia saraca unde se afla.si pe langa asta mai ramasese doar jumatate din sala. so. da, am fost a big fan al ei, dar. bb! Pacat!