Eu sunt um fan, mai ales blood on the dance floor, the devil wears prada, black veil brides, fit for rivals, linkin parck. a si nu este un cocalar este sa spun aproape emo, dar emo nu este ceva rau, decat aia care se taie, Emo nu inseamna a se taia! Chiar din potriva ei sunt pozitivi ei sunt niste persoane minunate cu inclinati artistice si chiar si filozofice. Asculta melodie de la rock la sad. Fericirea lor este doar atunci cand se face o gluma buna, acestia urasc kokalari, nu injura nu fumeaza si chiar sunt si credinciosi. Imbracamintea, frizura si hainele sunt un stil trist cu un contur neutru, negru este o culoare importanta plus o culoare aprinsa. Stilul emo a fost inventat din stilul harcore si punck. Apoi au aparut scene kid, metal core,...iar goth a fost din tot deauna. Goth nu prea este prtat, niciuna dintre toate stilurile acestea nu sunt satanisti, satanistii poate fi ori ce fel de om, (cocalar, curva, goth...) si eu sunt exact ce este mai sus. acesta este originalul, emo sau alte stiluri de acestea nu se taie, romanii si alte tari proste au confundat borcanul cu capacul! Ia id meu plzz pustea_a@yahoo.com, te rog ca poate m, a aseman cu cineva, ca sunt chiar singur, nu am prieteni si am 16,
Trupa nu e extrem de rea,e pacat ca il are pe tipul asta ca frontman.Or fi ei simplisti ca linii melodice, dar ar fi decenti, daca n-ar canta personaju' asta odios.N-are voce, e un pokemon inutil in rock, e un wannabe si un epigon groaznic.Nu canta emo, canta metalcore, cel mai gretos sub-gen al metalului.
Îi ascultam la început, acum un an doi cand am dat si eu de metal.
Sincer nu i-am mai ascultam de ceva vreme.Mie in general la trupa asta mi-au placut solo-urile lui Jake.Dar oricum, nu e o trupa asa rea.
De ce-mi mai ceri părerea dacă spui să nu-mi zic părerea sinceră? Întrebarea ta e ceva gen "ce părere bună aveţi despre andy sixx?".
Imi plac cateva melodii ale trupei lui...despre el cred ca e foarte frumos si interesant ca si comportament. Nu sunt neaparat o fana si nici nu e genul meu pentru ca mi se pare prea slab, dar imi place atitudinea lui vocea si stii si tu vorba :"ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place, da-pai mie muritor de rand"
Patricia444 întreabă: