| AndreeaRlx a întrebat:

Ce parere aveti despre Andy Sixx ( love strucklove strucklove strucklove struck)?

13 răspunsuri:
| CautNume a răspuns:

Prima (si ultima) data cand am incercat sa ascult ceva "cantat" de el/ea mi s-a facut greata si am renuntat.

| Purgatoriu a răspuns:

E o ***.

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Cea mai proasta parere posibila.E un jegos netalentat, care incearca sa atraga atentia adolescentelor emo(poser emo, mai bine zis) prin infatisarea sa (care oricum e oribila).

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Nu-mi place, nici cum canta(daca ala se poate numi cantat), nici infatigarea, pur si simpu e oribil.

| Rakanishuu a răspuns:

Are voce faina.
Pacat de cum arata...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bine c-ai specificat, c-altfel nu-mi dadeam seama ce e chestia aia. Mi-a luat minute bune sa-mi dau seama ca acea oribila creatura e un baiat.

| FearOfTheDark a răspuns:

Fara talent.Pe langa asta e si uratel!

| Neberius13 a răspuns:

Cel mult mediocru netalentat, să nu mai vorbesc de înfătisarea stupidă şi atitudinea de drama queen

| Dragonfly6 a răspuns:

Canta si arata ingrozitor.

| BlackWaltz a răspuns:

Nu pot sa-l numesc nici macar submediocru. Ala nici macar nu canta, iar majoritatea fanelor Bvb sunt fane doar pentru ca ala "arata bine".

| MauriceCorelli a răspuns:

Nu ma leg de cum arata, ca in ultimul timp, macar la chica aia ce-o are in cap incepe sa arate mai uman, nu ca o sperietoare de ciori. Cat timp canta bine, nu ma leg de cantaret.

Doar ca pulifricul asta nu poate sa cante, face versuri idioate, iar trupa lui e un fel de would-be KISS sau Motley Crue nereusit. E dizgratios, sa zic.

I gotta give you that though, daca baietii aia care canta in spatele lui ar gasi un solist decent, ar fi o trupa chiar bunicica, ar avea niste sanse.

| AndreeaRlx explică:

Vocalistul trupei Black Veil Brides.

Întrebări similare
Întrebări recente