Prima (si ultima) data cand am incercat sa ascult ceva "cantat" de el/ea mi s-a facut greata si am renuntat.
Cea mai proasta parere posibila.E un jegos netalentat, care incearca sa atraga atentia adolescentelor emo(poser emo, mai bine zis) prin infatisarea sa (care oricum e oribila).
Nu-mi place, nici cum canta(daca ala se poate numi cantat), nici infatigarea, pur si simpu e oribil.
Cel mult mediocru netalentat, să nu mai vorbesc de înfătisarea stupidă şi atitudinea de drama queen
Nu pot sa-l numesc nici macar submediocru. Ala nici macar nu canta, iar majoritatea fanelor Bvb sunt fane doar pentru ca ala "arata bine".
Nu ma leg de cum arata, ca in ultimul timp, macar la chica aia ce-o are in cap incepe sa arate mai uman, nu ca o sperietoare de ciori. Cat timp canta bine, nu ma leg de cantaret.
Doar ca pulifricul asta nu poate sa cante, face versuri idioate, iar trupa lui e un fel de would-be KISS sau Motley Crue nereusit. E dizgratios, sa zic.
I gotta give you that though, daca baietii aia care canta in spatele lui ar gasi un solist decent, ar fi o trupa chiar bunicica, ar avea niste sanse.