Salut!
Wah? Andy? AndySixx? :O Mai rar gasesc fani. pe TPU
Anyway, e cel mai tare, pe langa restul din trupa :X Are o voce superba si nu numai, arata si bine nu? Tu ce crezi? Ador melodia knives and pens si mai ales cum e machiat acolo.
Este dezgustator...
emo...nu stiu...deci mi-a venit sa vomit cand l-am vazut (nu glumesc)
singurul lucru care-mi place la el sunt ochii
@Andrada
toti cand vad pe cineva mai, idk, par lung negru, machiat cu negru, gata, il catalogheaza drept emo uite, ca sa te luminez, nu e emo, si Black Veil Brides nu canta nimic emo, ei canta *drum rolls* screamo! [emo venind de la 'emotional', iar screamo'ul HURRRRRRR DURRRRR ARRRRGH nu prea suna emotiv, nu crezi?]
Anyway, e. hot tipul, in majoritatea pozelor
E super simpaticc :X . Deci il adorrr . E cel mai frumusel din trupa . Are o vocee adorablia ... Ochii luii ma faceee sa morr =p~
Deci e super SqUmp
Ador andy sixx are niste ochi :X ssuperrr si ca veni vorba justin biberon daca am face un zite de vot intre justin biberon si andy sixx andy ar fi cel mai votat deci cheau vam :* bafta
Andy Sixx?! e super hot si are niste ochi il ador mai ales vocea el macar stie sa tipe frumos. nu l'as putea vedea pe justinica biberon cantand la fel ca Andy.
Andy Sixx este este cel mai dragut vocalist din intreaga lume!
Il ador si versurile lui ma inspira foarte mult.Si eu vreau sa ajung pe scena doar ca voi canta PUNK.
Preferatu meu dintre toti...Ador vocea aceea matura pe care o are.E genial omu asta,chiar ma inspira versurile.
Ma regasesc in muzica celor de la BVB.
E frumos, canta bine, arata bine imi place si relatia lui cu fanii(e foarte deschis cu ei).
Il iubescccc
Pfoaii.cred ca daca ma apuc nu mai termin. e.superr. deci sunt innebuniitaa dupa el. are o voce atat de superba. ochii magnificii copull de admirat. si parul si mai multe. deci e un super om cu un suuper caracterr.
Il ador! este cntaretul meu preferat.pe dekstop am poza cu trupa si tot calculatorul este plin de poze cu el.are o voce minunata si mai e si frumos.nu prea are fani prin Romania si multi spun k e emo sau alte chestii da nu e adevarat. oamenii rad ca prostii de toate vedetele din lipsa de activitate. cei care nu il plac oro sunt orbi sau surzi ori sunt prosti! :d
Andy Sixx este cel mai DULCE baiat este cantaretul meu preferat il ador este o dulceata de baiat iubesc toate melodiile lui ♥♥♥♥ AM O GRAMADA DE POZE CU EL este cel mai HOT baiat din lumeee ♥♥♥♥♥♥♥ I LOVE YOU 4EV3R
:X :X :X ♥♥♥
Doamnee! Andy Sixxx trebuie sa fi prost ca sa nu-l placi! este cel mai dragut din lume
Ca E Doar Un Copil Cu Par Mare Si Cu Mult Talent, Fite Si Multe Despre Care Asi Vrea Si Eu Sa Stiu...
Omul ala e super! Are o voce superba (potrivita genului pe care il canta) + este si dragut(mai ales ochii lui sunt minunati)
Hmm o.O Andy Sixx what can i say about him? Canta bine, imi place stilul lui de a fii si imi place muzica pe care o canta.Sunt un mare fan BvB.Andy Sixx e idolu meu in muzica