Probabil unii dintre voi spuneti ca e o depra...vata pentru ca presa ne face sa credem asta daca britney claxona un catel, paparazzi spuneau ca la calcat(exemplu fictiv) spre deosebire de niste "produse muzicale" britney a muncit de mica ca ajunga cantareata, iar despre faptul ca face playback... face pentru ca nu mai are destula incredere in ea si vocea ei, din '98 pana in 2004 (in 2004 a inceput sa fumeze) ea canta si live si dansa in acelasi timp, acu vocea i sa deteriorat de la fumat... DAR in turneu luna trecuta a cantat live piesa lui alanis morissete "you oughta know" si sa descurcat super a facut scoala de arte, canta la pian, are o groaza de premii si recorduri muzicale, e iubita de toti marii artisti ai lumii, gen mary j blige, michael j etc... iar prin 2005 (inainte sa se int toate belele) cand auzeai cuvantul"britney" nu te gandeai la o cantareata, iti venea in minte muzica pop in sine ...si ea este cunoscuta pentru showurile ei super si influenta si contributia care a avut-o asupra muzicii pop scrie pe wikipedia(engleza)...deci pentru mine...NUMAI LAUDE, O ADOR!
Aaaa inca ceva viata ei personala nu ne priveste pe noi ea face muzica si asta conteaza! iar din punct de vedere muzical ii dau nota 10+ ...asa ca nu incepeti ca la michael, toti il adorati iar dupa ce a avut o decadere toti va luati de el P)
Dragosh.Nu vreau sa am cert cu nimeni. Dar tu nu esti un artist ca ea.Deoarece nu ai nici un album scos, nu ai succesul ei etc...la asta ma refer. la profesie
Ma bucur ca ati uitat de cea care a scos melodii ca hit me baby one more time, sometimes, born to make you happy, stronger, oops i did it again. i'm not a girl not yet a woman, crazy si multe altele.asta e adevarata britney... a fost si prostita de multi oameni dar eu cred ca in realitate este o persoana buna .
Ma bucur ca avem si sustinatori britney :X:X:X. imi place din ce in ce mai mult in fiecare zi. e extraordinara!
Nu contest ca are unele melodii bune, dar artist complet? Cand ea se tundea cheala sau era la dezalcoolizare, alte cantarete din generatia ei, Christina, Beyonce... scoteau albume si videoclipuri, ridicau lumea in picioare la concerte.Artist complet inseamna sa fii impecabil, si pe scena si in afara ei.
Sincer... Consider că Aguilera are voce mult mai bună, doar că ea nu s-a lăsat atât de mult manipulată de industria muzicală. Britney a "jucat" cum au vrut cei de la casa de discuri... A fost comercială, au făcut ce i-au spus ei, iar la un moment dat a "izbucnit". O prefer pe Christina Aguilera.
Chiar am voie sa imi expun parerea liber? Voi incerca macar...
Britney Spears langa Tracy Chapman paleste cu totul. Langa Janis Joplin sau Aretha Franklin arata ca o paiata. "Prostioarele" sale, pe care tu i le treci cu vederea cu bunavointa, sunt drogurile si alcoolul, nu? Misto model de viata, nu am ce spune.
Cred ca e de invidiat marketingul si PR-ul facut domnisoarei in cauza.
Era mult mai frumos si mai decent daca dupa ce a facut prostioarele alea, se retragea din cariera ei muzicala. A avut succes, a fost ascultata, si-a vandut albumele, a fost tanara. Acum e batrana, s-a drogat, si-a aratat pasarica presei si deh, nu o mai asculta multi.,
Ce intelegi tu prin artista "completa"?
Mie nu imi place deloc expresia..noi suntem incompleti?
Tot doua maini si doua picioare are si ea.
Daaaaaaaa! De fiecare data cand a iesit de la dezalcoolizare s-a ''reinventat''. Cred ca o confunzi cu Aguilera.
Imi plac chiar mult... dar nu tin cont de viata ei... mie la un artist imi place muzica de obicei, iar nu viata...bineinteles, conteaza si viata...
Este destul de buna...canta bine...nuti face griji ca nu este singura care a facut lucruri din astea(vedete)
Nu vreau sa critic pe nimeni, dar Britney Spears este prea vulgara, consuma droguri si alcool, deci este un exemplu rau pentru ceilalti si mie mi se pare superficiala. Kittyalexandra a comparato cu Christina Aguilera, si mi se pare ca are drerptate. Daca ar fi sa vorbim numai despre cariera ei muzicala, melodia care imi place cel mai mult, si singura cred, este Circus.
Floreenofficial întreabă: