Imi place Avril, daca nu ma insel primele melodii rock pe care le-am ascultat au fost ale ei. Stie ce face, are increderea in ea, are o voce buna. Are un stil vestimentar cool pe care multe fete l-au adoptat. Deasemenea, ii invidiez parul .
Melodiilie ei sunt geniale, stiu ca intr-o perioada, cand eram mai trista (nu emo am avut niste probleme) nu ma opream din a asculta When You're Gone si I'm With You. Dintre melodiile ei imi plac in mod special: My Happy Ending, I'm With You, When You're Gone, Complicated, Girlfriend, Hot, The Best Damn Thing, Alice si mai sunt si altele.
Mie imi plac mult, mai ales cele triste cum ar fi When You're Gone, Happy Ending, Innocence etc.
Mie îmi place (nu sunt cea mai mare fana a ei)dar chiar nu pot spune ca e vreo melodie de-a ei care sa nu-mi fi placut cat despre clipuri(nu am nimic de comentat)nu sunt în masura sa fac asta
Eu sunt de parere ca e o adevarata artista si are o voce superba fara nici o modificare :*
Mie imi place muult de Avril.si piesele ei. sunt minunate! E una din vedetele mele preferate.Imi place ff muult si lookul ei.Nu stiu ce sa iti zic despre ea. dar mie imi plac fooarte muult melodiile ei!
Funda?
Mda imi place [ dar nu sunt fana ]
Unele mel imi plac unele nu...
bye
Avril era superba in anii ei de inceput cand canta s8er boy, my happy ending etc... acum mi se pare foarte aiurea.
E e foarte frumoasa daca ati observat normal ea are o suvita roz cateodata nu o are fiindca ea foloseste sprei asa folosesc si eu si am parul ei e ff cool:d are melodii ff frumoasa dar mie pare tare rau ca e uitata am si stlul e cand canta chiar stie ce face are ochii mininati vocrea ff frumoasa si bv ei ca n-are cercei is buza