După mine o să aibă aspect de fată orice ar face, nu-mi plac tipii feminini de nici un fel, poate să aibă părul negru, blond sau roșcat, lung sau scurt dar părerea mea despre el nu se schimbă.
Oricum un lucru e sigur, e mai sexy ca multe fete...
Pai mie imi place mult cum canta doar ca nu ii se sta asa adica mai bine era cu veche sa coafura
Si daca nu vreau sa fiu de acord cu tine tot primesc funda? Sau macar un piscotel?
Mie mi se pare super. Asta este stilul lui, cei care nu pot sa accepte asta e treaba lor. Chiar daca are un aer mai girlish, mie tot hot* mi se pare, si asta e parerea mea...
Pai...! Imi placea poate ceva mai mult cu parul negru si lung, dar si acum arata bestial tipul deoarece el este Bill Kaulitz!Deci pe scurt este la fel de adorabil si ceva mai blondin;
Era mult mai frumos inainte...dar nici acum nu este asa rau.adica este mai natural. oricum s-a schimbat f mult intr-un timp atat de scurt.
Dupa parerea mea, Bill este dragut si sensibil! deci si cu coafura noua si fara va avea acceasi personalitateSi am uitat sa mentionez ca este si frumos de asemenea!
De nerecunoscut da' eu tot il ador. chiar daca isi schimba sexul tot "forever" va ramane
AnaBejenaru întreabă:
Pitiicaa întreabă:
Tweety_6396 întreabă: