Majoritatea care au habar de Queen nu iti pot numi macar 3 albume, dar ce sa discutam de membri? Daca ne raportam la piesele lor cu adevarat ample si complexe, We Will Rock You si I Want to Break Free sunt doar niste manele.
Îți ofer un singur răspuns despre opinia mea în legătură cu acest mare artist. Am bilete pentru următorul lui concert, în Anglia. A fost mutat din cauza pandemiei, dar se va tine la anul în primăvara. 1800 de lei m-au costat (doua). Cred ca e suficient ca să înțelegi stima și aprecierea care i-o port acestui minunat artist.
Cheers
Nici eu nu l-am ascultat dar am auzit ca face o combinatie buna cu May si Taylor.
De aia si vreau sa merg atât ca trebuie sa planific bine alte chestii inainte sa iau biletele, ca apoi mi-ar parea rau sa nu pot merge si sa le vand mai departe.
I hope you'll enjoy the concert!
Wow,super tare. Chiar, ce aiurea ca s-a anulat pana In primavara. Mai sunt vaccinati 80% aia in UK. Pai sper sa se tina la primavara. May e o parte din queen, chiar daca fara freedy, e clar ca sunt incompleti
Bryan May ca si restul e un muzician bun. Lumea a stiut mai mult de Freddie fiindca el era mai excentric dar fara restul trupei Freddie nu ar fi ajuns la asa succes.