anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce părere aveţi despre cei care nu pot trăi fără muzică, cei care uită de probleme ascultând-o, cei care se regăsesc în ea şi care ştiu sute de piese pe derost? (mă refer mai mult la rap, dar poate fi orice) Vor avea aceştia probleme privind memorarea altor informaţii mai târziu? Moarte neuronilor =] Aştept cât mai multe păreri din partea voastră. Cel mai 'profund' poate primeşte fundă, restul voturi.

Răspuns Câştigător
| DarkShaodw1 a răspuns:

Din punct de vedere stiintific nu este adevarata afirmatia talaughing moarte neuronilor, pe naiba. Muzica este oglinda in care ne zarim sufletul, este parte a vietii fara de care (eu, cel putin) nu se poate trai. Ea e pensula ce da culoare zilelor mohorate de toamna. In plus, nu-mi foloseste sa stiu 100 de formule matematice, daca nu stiu sunetul inimii mele, sunetul pe care il pot gasi doar in acorduri de chitara sau voci ale unor oameni binecuvantati, ce pot sa ne mangaie prin muzica lor...
Music=life; X sa nu uiti niciodata!

7 răspunsuri:
| LastChance a răspuns:

Eu nu stiu ce sa zic. Fac parte din acesti dependenti de muzica, sa le zic asa, dar nu rap acum, ci rock. In fine, nu cred ca e o problema chestia asta, nu cred ca vom avea probleme cu memorarea. Nu inteleg care ar fi motivul.

| FucktheSystem a răspuns:

Eu personal mananc muzica pe paine. Retin nume de formatii, cantece, albume, solisti, cgiar daca memoria mea in general nu este tocmai buna. Poate retin toate astea pentru simplul motiv ca o fac din placere, mereu incerc sa aflu melodii noi, formatii noi. Adica daca sunt pusa sa retin ceva pentru scoala, retin imediat numai ca uit la fel de repede, dar la muzica ascultand inconinuu normal ac retin si versurile, si melodia etc.

| EnterSandman a răspuns:

Hmm.eu sunt dependent de chitara... daca nu canta la chitara macar 5 ore pe zi...inebunesc laughing,aici ai mult mai multa nevoie de memorie, pentru ca trebuie sa ti minte tot felul de ritmuri, acorduri.si tubulaturi happy, 80% din creeru meu este plin cu din astea laughing.

| DinooCanScreamRawwrr a răspuns:

Păi cred că eu fac parte din "Topul dependenţilor de muzică".Nu ascult rap, ci rock, dar nu cred că asta e important.Ţin minte mii de versuri, melodii întregi, albume întregi şi culmea, o lecţie la biologie, de exemplulaughing o uit foarte repede. Poate pentru că versurile se întipăresc în minte din pură plăcere, deci nu cred că afectează creierul.Probabil că deja s-au format "sertarele"cu informaţii, iar cel cu Muzică e încărcat la maxim.Eu, de exemplu, dacă nu aş ascultă o zi muzică, aş avea nevoie de perfuzii.laughingNu, glumesc. Oricum, chiar dacă ar afecta, o viaţă avem, şi de ce să o irosim făcându-ne griji cu privire la memorie, afecţiuni ale creierului sub influenţa muzicii...Live your life!(with music all the time, of course).

Numai bine!

| Edd_4925 a răspuns:

Eu nu cred ca cineva rezista prea mult timp fara muzica. e un viciu... oamenii asculta muzica indiferent de stare, indiferent de imprejurari. o data ce asculti o melodie de mai multe ori, e clar ca ii retii versurile, chiar daca e involuntar. iar parerea mea e ca neuronii sunt amenintati mai degraba de telenovele, de monden, de toate chestiile astea pur-romanesti si de prost-gust, decat de muzica. la urma urmei muzica e o arta nevinovata si foarte foarte faina! nu?

| pyskot11 a răspuns:

Muzica este pentru mine cel mai frumos lucru din lume! Fara ea as muri! Pe bune. ascult foarte mult muzica si din cate stiu nu am pierderi de memorie din cauza acestiu lucru. Cine ti-a spus acest lucru a gresit foarte mult! Te sustin! Asculta muzica in continuare si sigur te vei simtii in largul tau. Eu mereu uit de toate problemele cand ascult muzica (la fel ca si tine).Sa nu crezi in prostia acea cu problemele in memorarea altor informatii. Sigur nu e adevarata! Bye happy

| pyskot11 a răspuns:

Oops am uitat sa mentionez ceva: Muzica pentru mine este un univers paralel. Este ca o lume... pe care sincer nu pot sa o descriu in cuvinte, dar stiu sigur ca nu seamana cu lumea noastra normala.Ador muzica! Prin muzica imi pot exprima sentimentele si pot sa ma simt bine de fiecare data cand aud muzica sau fredonez melodii laughing