anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre concertul roger waters de pe 28 august? Sunteti mandri ca asa un show vine in Romania?

28 răspunsuri:
| Rakanishuu a răspuns:

Daca nu imi scoteau toti ochii cu acest concert, probabil niciodata n-as fi auzit de Roger Waters. De ce sa fiu mandra? Doar vine si pleaca.
Oricum... de parca tu auzisei de el inainte sa se faca reclame referitor la acest concert.
Daca era un cantaret asaaaa renumit si important as fi auzit de el.

| Morphines a răspuns (pentru Rakanishuu):

Exact!

| Neberius13 a răspuns (pentru Rakanishuu):

Dacă tu nu auzeai de el altfel nu înseamnă ca nimeni nu-l cunoştea, a fost membru al formatiei Pink Floyd, nu-mi spune ca nici de ei n-ai auzit

| Rakanishuu a răspuns (pentru Neberius13):

Am auzit. Dar avand in vedere ca nu imi plac n-aveam de unde sa stiu de el.
Dar pana la urma am intrat pe Wikipedia si am aflat laughing)

| Anisia170 a răspuns (pentru Neberius13):

Probabil ca nu a auzit...

| Anisia170 a răspuns (pentru Rakanishuu):

Stii daca tu nu ai auzit inseamna ca nu ai ascultat sau asculti pink floyd si trebuie sa recunosti fa e o trupa mare care a influentat foarte mult muzica rock si da vine si pleaca ai dreptate dar e considerat ca e cel mai spectaculos concert din lume.

| Rakanishuu a răspuns (pentru Anisia170):

rolling on the floor)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Pai daca nu ai auzit de ce ai comentat atunci putaei macar sa vezi ca au o scena de 100 m sau ca e sold out de vreo 3 luni.

Ce e asa amuzant?

| Anisia170 a răspuns (pentru Anisia170):

Pardon Romania si alte tari.

| Rakanishuu a răspuns (pentru Anisia170):

Logic ca am auzit de Pink Floyd. Dar nu imi plac. Si da, normal ca nici de ala nu am auzit pana sa inceapa lumea sa vorbeasca de concert. Pentru ca nu ascult Pink Floyd. Pentru ca nu imi plac. big grin
Dar comentariul tau imi inveseli ziua.

Macar citeste linkul sa vezi ca scrie ca e unele din cele mai spectaculoase concerte. okay macar ai auzit de ei. Si nu comentezi ca idiotu/a

| Wøodenpints a răspuns (pentru Anisia170):

Ei, nici chiar cel mai spectaculos concert din lume. Probabil Pink Floyd erau spectaculoși pe vremuri, când erau tineri și aveau eva vână să țină un concert la standarde ridicate.
Dar acum, Roger Waters este un moș de aproape 70 de ani. Nu știu cât spectacol mai face...
Nu-i neg calitățile lui de bun muzician. Dar aș fi vrut să-l văd când avea 30j de ani, nu acum.

| Anisia170 a răspuns (pentru Wøodenpints):

Pai da am zis ca nu din lume din romaania cel putin..si ai dreptate da acum 40 de ani nu era tehnologia asta cu scena de100 de m cu mai stiu eu ce.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mare pacat, sa nu fie invitat florin slalom ala? aferim efendi, aferim

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Desigur, chiar daca nu-s vreun rocker infocat.

| Morphines a răspuns:

Nu sunt deloc mândru. De ce aș fi? straight face Puțin îmi pasă de cine sunt ăștia, nici un auzisem de ei laughing

| Anisia170 a răspuns (pentru Morphines):

Pai mandru pentru ca se zice ca e cel mai complex show ever si vin in Bucuresti?! Si daca nu ai auzit nu comente deci..have a nice day.

| Morphines a răspuns (pentru Anisia170):

Am libertate la exprimare, am zis că am auzit de curând... voi avea.

Pai acolo, ai scris ca nu ai auzit de ei deci.

„Auzisem". Știi la ce timp e acest verb și ce presupune?!

Ma rog.

Amin!

| fadnox a răspuns:

Imi scoateti ochii... nu conteaza show-ul, sunt atatea concerte live pe youtube, cred ca show adevarat ar fi fost (nu mai e posibil) o aparitie cu toti membrii trupei pink floyd, te mai multumesti acum cu melodiile si prezenta in carne si oase a lui waters sau a lui gilmour, sunt oameni, imbatranesc si nu mai sunt chiar ca alta data; cred ca poti sa te mandresti daca ai norocul sa te duci

| Anisia170 a răspuns (pentru fadnox):

Da conteaza cantecele sunt exact de acord. Ma refer ca ar trebui sa ne mandrim ca vine in Bucuresti ca sunt o gramada de ingnoranti care se trezesc sa comenteze ce e asa de important ( nu de pe site) si de asta v am intrebat si v am cerut parerea..depaca spqre exemplu te uiti pe link sau cauti pe net sau chiar auzi la tv o sa vezi ca majoritatea revistelor din new york sau Londra sustin ca e in show de neuitat etc.

| Dragonfly6 a răspuns:

Nu cred ca va fi cine stie ce show, totusi, Waters are o varsta.

| HeiligKreuz a răspuns:

Nu ma asteptam sa raspunda la intrebare asa capete goale.Mandru? Bineinteles.Sunt sigur ca va fi cel mai tare concert sustinut in Romania pana acum.

Întrebări recente