| Ghindă a întrebat:

Ce parere aveti despre curentul Emo, suntei pro sau contra, totusi, sunt si ele niste persoane ca oricine:

Răspuns Câştigător
| Derye a răspuns:

@Ics:
1) Multi copii sufera din cauza unor lucruri asemanatoare si nu se fac emo.
2) Aia se numesc wannabe emo.

@Ezekie: vezi ca am mai raspuns la o intrebare asemanatoare despre emo.

"Okay, deci EMOKIDS NU SE TAIE CU LAMA. Alea sunt prostii sadice d'alea wannabe emokids.
Emokids asculta niste subgen-uri de rock precum: deathcore, hardcore, screamo, emocore, trupe gen: Alessana, Bring me the horizon, escape the fate, bless the fall. Trupele gen Green Day, A fire inside, taking back sunday NU sunt trupe emo.
Vestimentatia emokids'ilor cuprinde: vans slip-on sau conversi/tenesi all stars. Blugi conici/skinny cat mai mulati. Tricouri cu formatii screamo (*vezi mai sus) sau gen Drop dead (search pe google).
Freza emokids-ilor e usor de definit. Culoare: negru! Tip: asimetric. Breton: da! Frizura e mai scurta in spate si mai lunga in fata. De obicei parul e DREPT cat mai drept si fara volum (desi mai exista si caz-uri cand isi fac tepi).
Machiaj-ul ochilor: contur NEGRU cat mai negru si cat mai pronuntat.

EMOTIILE trebuie sa fie prezente. Nu va ganditi la emotii la plans ci tot felul de emotii de la ura la dragoste, de la intristare la entuziasm.

Mai exista un subgen: SCENE care e un emo mai colorat si cat mai vesel. Exista poze pe gugal.

De fapt stilul emo e imprumutat. Adica comparati freza punkistilor, incaltarile skaterilor, blugii aia conici ai houserilor si tricourile rockerilor cu cele ale emokids si vedeti daca exista vreo diferenta.

Emo nu e un stil de viata sanatos, asculta Alesana - anabell sau mai bine tot albumul Emptiness si iti vei da seama cum te simti. "

Uite aici.

Norocwinking

9 răspunsuri:
| cornel a răspuns:

Mie imi plac doar frezele unorabig grinhappy

de ei nu imi plac.sunt ciudati.

| cornel a răspuns:

Oricum.fiecare face ce vrea cu viata lui.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Nu sunt nici pro nici contrawinking
Fiecare e liber sa faca ce vreawinking

| DeXxa a răspuns:

Exista mai multe tipuri de emo kid, sa-ti explic:
1. Cei care chiar sufera poate din cauza unei traume care l-a afectat sau a lipsei unui parinte, pe aceia ii inteleg pentru. ca nu sunt ca ceilalti copii.Nu sunt contra lor.
2. Cei care sunt doar niste prefacuti ce au auzit ei ca e la moda si incearca sa-i imite, dar cel mai mult ma enerveaza ca ei fac pe tristii, desi nu au niciun motiv si probabil sunt manelai care acum asculta rock.Eu sunt de parere ca daca asculti o melodie trebuie sa-ti transmita ceva sa te regasesti in ea, dar ei nici macar nu inteleg versurile...

| WatswovskyvonAle a răspuns:

Eu sincer nu am nimic cu ei...imi place stilul si eu am o tunsoare "emo"pot sa zic vestimentatia chiar imi place. uneori ma imbrac ca ei...deci nu am nimic impotriva si vreau sa va spun ceva:TOKIO HOTEL:X:X NU sunt emo! am vazut pe la alte intrebari :emo bagati in aceeasi "oala"cu TH! nu este adevarat! ei nu sunt emo!

| lalaliela a răspuns:

Bă, sincer? eu n-am mai văzut aşa ceva de vreun an. şi aşa s-a dus curentul care nu mai este curent emo. o fiţă.

| Ghindă explică:

Sunt fata, apropo.

| βσσblėėŝ_3748 a răspuns:

Pai depinde de fiecare om in parte ce intelege prin acest termen,, emo"
1) de exemplu: cand spui EMO unii oameni se gandesc imediat la taieturi ale venelor.GRESIT! aceste taieturi sunt lucruri sadice.PROSTIioh go on

dupa parerea mea un,, emo kids" asa cum sunt numiti acesti copii este acela care are o tunsoare putin mai iesita din comun(adica baietii parul mai lung sh,, tepi" iar fetele par lung iar in varfu kpului tepi), pantaloni colorati si strimti jos, sau chiar blugi(nu depinde ca esti fata sau baiat), acele esarfe pe care le vezi mai mereu si renumirii skati:X.cu sireturi colorate:X.stilul emo este o combinatie intre stilul funky sh imaginatia adolescentilor din zilele noastre. aa si am uitat in vestimentatia lor nu lipsesc insignele cu kpete de morti, curele acelea specifice, etc.

oricum eu adooor acest curent:X:X:

| deeax a răspuns:

Eu sunt pro si normal ca sunt persoane ca oricine... emo nu trebuie sa devii, a fi emo nu inseamna sa te imbraci emo sau sa ai frizuri emo...conteaza sufletul ceea ce simti

Întrebări similare