Sunt baiat. Ce parere pot avea de el in afara ca are multe fete frumoase:Xsi canta destul de bineimi dai te roooooog fundita?
Arată destul de bine pentru un cântăreţ alb care a făcut senzaţie printre negrii [a dovedit că şi un alb poate cânta cum cântă negrii. E bun
Arata foarte bine, mai ales pentru varsta lui, chiar nu i-as fi dat 38 de ani.imi place foarte mult de el ca si cantaret.
E dragut, seamana mai tinar de virsta pe care o are, si in plus cinta ft bine, de la un timp a devenit mai serios si cintecele lui sunt mai bune! imi plac.
Pai ca o parere de baiat iti pot spune ca imi place cum canta cat despre aspectul fizic pot sa spun ca arata destul de bine dar las asta pe seama fetelor
Eminem arata foarte bine si canta la fel de bine, singura lui problema este ca a crescut intr-un mediu nepotrivit pentru un copil, iar cantecele lui exact asta exprima, aceasta este calea prin care eminem isi exprima sentimentele fata de cea ce a trait el.
EMINEM e o senzatie in randurile cantaretilor si pe langa voce arata foarte bine, sunt o mare fana a lui eminem si e un adevarat MAN, frumos, cu muschi, foarte tare. Ai preferinte bune!