Ensiferum e o trupă foarte bună, sper să apuc să-i văd live. Ar fi fain să-i aducă la OST la anul.
Folk metalul e unul din subgenurile mele preferate. Dacă e şi finlandez, e clar că sună genial.
Ensiferum imi plac foarte mult, cred ca as putea spune ca sunt trupa mea preferata de folk metal. Ca si melodii: Abandoned, Twilight Tavern, Iron, Wanderer, Slayer of Light si Hero in a dream.
Alte trupe din acelasi gen pe care le ascult: Korpiklaani, Finntroll, Amorphis, Moonsorrow etc.
Genială!
trupa e genială!
Folk metal-ul de-a dreptul superb!
Ceea ce rezultă epic!
Ensiferum una din trupele mele preferate de folk metal.
Folk Metal-ul, este genul ala de Metal care poate fi modificat in sute de mi de feluri si tot sa sune original, vreau sa zic ca sunt atat de multe alternative in genul asta incat este imposibil sa pari un plagiator.
Cum în ultimul timp ascult mai mult folk metal decât oricare alt subgen, e normal să îmi placă Ensiferum. Este oricum, una dintre trupele mele preferate.
Tema bătăliilor şi a cruciadelor din cântecele lor mi se pare genială. Îmi plac cam toate trupele cu "tentă" medievală. Dacă sunt folk metal, cu atât mai bine, pentru că instrumentele mi se par epice. Plus că sunt finlandezi şi e cam greu să spui că nu sunt buni...
Victory Songs e albumul meu preferat, iar Victory Song piesa preferată. Şi Iron îmi place. Unsung Heroes, care a apărut anul ăsta m-a lăsat de asemenea plăcut surprinsă.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: