Ai habar ce înseamnă cuvântul genial?
Sau îl foloseşti ca să caracterizezi tot ce-ţi place?
Hehe,te cam bagi în seama fiecare cu ce-i place!
Păi mă îngălato acre asculţ iai se eu tu pego...te-am întrebat dacă ai habar ce înseamnă cuvântul genial. Văd că-l foloseşti. Îl foloseşti prost că habar nu ai ce sens are.
Ea cerut păreri i-am dar păreri. Trebuiau să fie neaparat pozitive şi pupincuriste?
Da, fata s-a exprimat corect. A spus că i se pare. Din punctul ei de vedere. Tu ai vrut să pari mai deşteaptă şi ai făcut o afirmatie pe care pun pariu că habar nu ai să o justifici nici pe aia.
Este genială din punctul tău de vedere, mie doar mi se pare, n-am afirmat asta.
Din punctul meu de vedere, aşa este, merg pe părerile mele nu pe ale altora.
Aşa şi? Nu tuturor le place aceleaşi chestii.Ce te bate pe tine grija ce cuvinte folosesc eu atâta timp cât nu îţi sunt adresate ţie.
Văd că nici cu limba română nu prea te omori. Vorbeşti mai infect decât cocalarii.
E okay, nu am nimic cu trupa, dar nici nu e printre preferatele mele, într-adevăr solista are o voce bună.
Îmi place I'm so sick
Solista veche, Lacey, este o cantareata foarte buna. Imi place vocea ei foarte mult, dar nu ma prea omor cu noua solista. Melodia mea preferata este Fully Alive.
E acceptabilă formaţia aceasta, nu m-ar deranja dacă aş merge undeva şi aş asculta-o.Îmi place de la ei melodia Cassie, dacă o ştii:-?
http://www.youtube.com/watch?v=S5X0cWsC8rY
Mă rog, să zicem că îi ok trupa şi vocea ei, dar nu i-aş numi vocea "genială", că nu e.
anonim_4396 întreabă:
heartgrenade întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: