Imi place cand gasesc intrebari despre 30 Seconds to Mars. A fost pentru ceva timp trupa mea preferata. Ii iubeam pur si simplu. Aveau ceva in melodiile lor, erau speciale, dar noul album i-a cam tras la fund. Adica uita-te la clipul Capricorn (A brand new name) si la Hurricane, apoi compara-le! O sa sesizezi diferenta. Albumul de debut din 2002 "30 seconds to mars" a fost rock adevarat, melodiile alea te fac sa le asculti in continuu, al doilea album "A beautiful lie" a fost foarte bun, iar cu al treilea album "This is war" au esuat. Tie nu iti e ciuda cand vezi ca trupa asta a inceput sa fie ascultata de cat mai multi ratati si cocalari? Mie da, dar nu am ce sa fac. Asculta melodii mai vechi "Buddha for Mary", " Fallen" "93 Million Miles" si mai sunt cateva, ala e rock, daca imi permiti sa zic, "epic songs". Si inca ceva, pentru ce ii asculti? Pentru muzica lor sau pentru ca Jared Leto e hot? Crezi ca toate fetele asculta 30STM pentru ca le plac melodiile lor sau pentru ca saliveaza cand il ved pe Leto la bustul gol in Hurricane? Jared Leto are o voce foarte buna, canta foarte bine live, isi tine fanii aproape si e o vedeta fara fite(din punctul meu de vedere), a ales sa nu se foloseasca de cariera lui de actor pentru a-si promova trupa si il apreciez foarte mult pentru asta. O trupa foarte buna! Respect pentru Thirty Seconds To Mars din 2002-2007! Cam atat am avut de zis, asta este parerea mea.
Bafta!
O formatie foarte buna, Jared are o voce superba, melodiile sunt fromoase, concertele lor sunt pline de energie, deci...
Jos palaria!
30 Seconds to Mars...doar scriind aceste cuvinte simt o emotie speciala in suflet, o placere nemarginita.Sunt absolut geniali.Versurile lor sunt foarte inspirate, iar vocea lui Jared le evidentiaza intr-un mod placut. Iti sugerez din toata inima sa le asculti melodiile si sa incerci sa la intelegi mesajul, vei fi uimita de intensitatea lor.Cam asta a fost parerea mea.
Take care!
vladtheripper întreabă: