| IFever a întrebat:

Ce parere aveti despre formatia Bullet For My Valentine?

Răspuns Câştigător
| Dumnezău a răspuns:

Cam slabuti, au niste idei de videoclipuri foarte interesante(aveau ceva video cu un accident de masina inevitabil, buna tare ideea, am uitat cum ii zice), vocea lui Matt Tuck nu intra bine deloc pe instrumental.Trebuie ceva mult mai hard pentru un vocal BFMV.Eu le dau nota de trecere,sunt buni pentru o initiere in metal si ascultat din cand in cand, in episoade nostalgice pentru inceputuri, dar, per total, nu sunt o trupa grozava.Niste riff-uri bune, versuri puse cam anapoda, vocal slab, cum am evidentiat si mai sus.

| IFever explică (pentru Dumnezău):

In legatura cu vocea.au un cover metal, Creeping Death de la Metallica.Nici aici nu e OK cu vocea?

10 răspunsuri:
| Sἶrenἶa a răspuns:

Cam comerciala. Nu ascult.

| Magnus a răspuns (pentru Sἶrenἶa):

Nu prea mi se pare corect sa judeci o trupa dupa comercialitate, de exemplu Metallica, o trupa epica, inca epica, dar foarte comericala.
Sau Sepultura...

| Crucified a răspuns:

Nu-mi place.

| MaliciousDeath a răspuns:

Cunosc mulţi care ascultă Bfmv.Eu sincer, n-am ascultat nicio piesă de la ei până la sfârşit.Mă plictiseşte.

| TheAvenger a răspuns:

Hmmthinking bunicică.thinking

| GoldCobra a răspuns:

Nu-s mare fan dar imi place.

| MetalD a răspuns:

Pai, este o trupa destul de buna. Vocea lui Matt suna destul de bine. Cred ca i-a fost greu sa tina pasul cu chitara si vocea pana s-a obisnuit, arata ok. Ascult trupa asta si chiar imi place.

| Magnus a răspuns:

E prea tare, mai ales "Padge", chitaristul

| AdaQWERRTY a răspuns:

Sunt buni. Chiar sunt buni. Mai au de lucrat, dar sunt foarte ok.

Întrebări similare
Întrebări recente