Sincer imi pare rau, nu ascultam mereu melodii de`ale ei, dar probabil a avut un motiv bine intemeiat de a facut asta. IN momentul acela, ea sigur nu era constienta de ce face. Dar cred ca exista cineva care stie ce a fost in sufletul ei . Trist, Dumnezeul sa o ierte!
Nu prea ascultam melodiile ei deoarece nu erau pe gustul meu, eu sunt copil, ascult house.hip-hop,chesti,socotelii. Iar de sinucidere ...sincer nu mai gandea, cred ca innebunise, sa. ti lasi uh. copilul de un an si cateve luni...asta numai mama sa nu fie.
D-zeu sa o ierte si sa o odihnesca in pace!
Nu prea ascultam melodiile ei deoarece nu erau pe gustul meu, eu sunt copil, ascult house.hip-hop,chesti,socotelii. Iar de sinucidere ...sincer nu mai gandeam, cred ca innebunise, sa. ti lasi uh. copilul de un an si cateve luni...asta numai mama sa nu fie.
D-zeu sa o ierte si sa o odihnesca in pace!
Despre gestul ei... ce sa mai zic, cred ca o luase nitel razna din moment ce te-ai omorat si ai lasat atata durere in familie si mai ales copilului! Ce o sa-i zica tatal, copilului cand acesta va intreba de mama? Dar cand o fi mare, ce o sa se intample?
Madalina nu a luat singura insecticidul, ci a fost "ajutata". Mai intai a fost lovita pentru a nu opune rezistenta si pentru a nu lasa urme de violenta, apoi cu ajutorul unui furtun i'a fost administrata toxina. Ce mi-a atras atentia a fost balta de sange si capul spart in "cadere". Nu pot sa rumeg o asemenea informatie, Madalina dupa ce a baut substanta, se lasa usor pe un pat sau pe un scaun nu pleca sa faca jogging sau sa spele vase. Apoi sms'ul, ora desfasurarii, paharul din plastic si de 500ml, toxina in cantitate mare(foarte puternica)care era scoasa de pe piata si multe alte amanunte imi intaresc convingerile.
Sincera sa fiu, nu eram fan Madalina Manole. Inainate de a se sinucide, daca auzeam melodiile ei inseamna ca era o simpla intamplare. Dar cand am auzit ca s-a sinucis, mi s-a rupt inima in doua. Adica poate nu stiam foarte multe despre ea dar avea un copil mic si nu stiu ce a impins-o sa faca acest gest. Daca ascultati cu atentie niste versuri (nu stiu clar din ce melodie) o sa vedeti ca o sa zica " Ce-o fi fost in mintea mea, Am ales cu inima, Dar acest gest nu-l voi repeta!". Avea o familie, parea fericita. Dar cred ca s-a sinucis caci ea era obsedata sa fie pe primul loc. Si atunci cand a vazut ca altcineva i-a luat locul cred ca nu a mai suportat. Macar daca era sa sufere din cauza asta, nu trebuia sa se omoare, caci avea un copil care ii aducea bucuria pe fata. Adica a asteptat acest bebe 12 ani si acum l-a lasat singur cu tata fara mama? Avea voce dar atunci cand zicea ca era fericita, de fapt zicea ca era nefericita.
In concluzie, cred ca acest succes al ei a adus-o in pragul disperarii cand a vazut ca nu mai e pe locul 1. Ar fi trebuit sa se gandeasca si la cei din jurul ei, nu numai la ea! Cred ca era un pic nebuna. Scuze daca am jignit pe fanii ei. Dar recunoasteti! Nu ati ramas uimiti cand ati auzit ca s-a SINUCIS? Nu v-ati gandit macar o secunda ca poate era un pic "pleata cu pluta"? Adica in sensul ca o vedeta adevarata nu s-ar sinucide. N-am dreptate?
P. S. Stiati ca pe ea a chemat-o Magdalena dar si-a schimbat schimbat numele in Madalina, caci Magdalena nu-i placea?
O prostie pentru ca avea un copil mic, ce sa zic, am pus cate melodii de ale ei pe site :
http://oricefilm.ro/video/RBN36K9M8SNB/Madalina-Manole-a-murit-de-ziua-ei
onethink întreabă: