| shadovv a întrebat:

Ce parere aveti despre Hip Hop (ma refer la cel romanesc)? Ce preferati mai mult cel necomercial sau cel de la TV. Sau ce ati alege dintre gangsta rap, freestyle sau cel despre greutatile vietii(gen Nimeni Altu', Parazitii, SDST, Veritasaga) si daca se poate un top al artistilor vostrii preferati. Respect! big grin

12 răspunsuri:
| shadovv explică:

Cati inculti si ascultatori ratati au raspuns la intrebarea asta...

| Razvan a răspuns:

Clar ceva in gen Vescan, Nane, Arssurahee hee
Cred ca ei releva cel mai bine in versuri situatia din Romaniawinking

| cornculapte a răspuns:

Imi plac Parazitii si Bitza si ma dispera la culme Puya asta. Mi se pare ca face muzica doar pentru bani sau cel putin asta e sentimentul pe care mi-l transmite mie. Nu-mi place deloc. E o diferenta de la cer la pamant intre Bitza si Puya.
Imi plac si BUG Mafia si genul acela de muzica 'despre greutatile vietii', cum zici tu. happy
Uite 5 piese care mie imi plac extrem de mult:
Adda ft. Tzeasta - Minti murdare facute praf
Bitza - Memento mori
Bitza - Tovarasilor
Bitza ft. Vanessa - Take me slow
Parazitii - Din coltul blocului

| zzzuperman a răspuns:

laughing) @deleuandrei, pe cuvantul tau ca Nimeni Altu' e fanu tau laughing

| biiiabyby a răspuns:

Arssura

Cumicu

Bitza

SPIKE :X

Vescan

Teasta.
â

Necomercial clar!happy

Si...nu stiu, alea cu greutatile vietii ma emotioneaza prea tare, versurile sunt prea profunde

Sper ca am yis tot. Respect! happy

| YukiMrM a răspuns:

Cel in care se vorbeste de greutatile vietii.

prefer :

Nimeni Altu`
Parazitii

si ceva "de petrecere" laughing
Guess Who
estradda

| ancutsa410 a răspuns:

De hip-hop e doar cuvinte in unele cazuri, voce mai putin (cum ar fi NimeniAltu`, arssura, vescan, bitza)dar sa recunoastem sunt si voci frumoase in hip-hop`ul romanesc(puya, b. u. g. mafia sa)

| ceco a răspuns:

Nimeni Altu
Parazitii
Arssura
cedry2k
Cumicu
Vescan
Releveu

| deleuandrei a răspuns:

Nu prea iubesc hip-hopul insa rapul e altceva in el se spune totul despre viata. da nimeni altul e un mare fan al meu. sa fac o scara din artistii cei rominesticred ca pe primul loc ar fi bug mafia, apoi puya, nimeni altul si parazitii...

| makavelirpd a răspuns:

Doc,Deliric1,Spike,Parazitii,Cedry2k,Carbon

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hip-hopul in state e ca manelele la noi. Nu consider muzica nici cel comercial, nici cel UG. Vorbeste unu si cam atat, muzica presupune cantat. Pacat de artisti gen Nimeni' altu sau veritasaga fiindca, recunosc, au niste versuri de te ating la inima. Dar de muzica nu poate fi vorba, poate sa zica cine ce vrea tongue parerea mea whistling

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place hip-hop-ul romanesc necomercializat, cel despre greutățile vieții.Artiști: Nane Teasta Arssura, Da`cruz Andore etc etc etc