Clar ceva in gen Vescan, Nane, Arssura
Cred ca ei releva cel mai bine in versuri situatia din Romania
Imi plac Parazitii si Bitza si ma dispera la culme Puya asta. Mi se pare ca face muzica doar pentru bani sau cel putin asta e sentimentul pe care mi-l transmite mie. Nu-mi place deloc. E o diferenta de la cer la pamant intre Bitza si Puya.
Imi plac si BUG Mafia si genul acela de muzica 'despre greutatile vietii', cum zici tu.
Uite 5 piese care mie imi plac extrem de mult:
Adda ft. Tzeasta - Minti murdare facute praf
Bitza - Memento mori
Bitza - Tovarasilor
Bitza ft. Vanessa - Take me slow
Parazitii - Din coltul blocului
Arssura
Cumicu
Bitza
SPIKE :X
Vescan
Teasta.
â
Necomercial clar!
Si...nu stiu, alea cu greutatile vietii ma emotioneaza prea tare, versurile sunt prea profunde
Sper ca am yis tot. Respect!
Cel in care se vorbeste de greutatile vietii.
prefer :
Nimeni Altu`
Parazitii
si ceva "de petrecere"
Guess Who
estradda
De hip-hop e doar cuvinte in unele cazuri, voce mai putin (cum ar fi NimeniAltu`, arssura, vescan, bitza)dar sa recunoastem sunt si voci frumoase in hip-hop`ul romanesc(puya, b. u. g. mafia sa)
Nu prea iubesc hip-hopul insa rapul e altceva in el se spune totul despre viata. da nimeni altul e un mare fan al meu. sa fac o scara din artistii cei rominesticred ca pe primul loc ar fi bug mafia, apoi puya, nimeni altul si parazitii...
Hip-hopul in state e ca manelele la noi. Nu consider muzica nici cel comercial, nici cel UG. Vorbeste unu si cam atat, muzica presupune cantat. Pacat de artisti gen Nimeni' altu sau veritasaga fiindca, recunosc, au niste versuri de te ating la inima. Dar de muzica nu poate fi vorba, poate sa zica cine ce vrea parerea mea