De ce Blaxy Girls si nu Inna?
- Inna habar n-are cum se face un show calumea. Numa sta pe scena si fataie din evantaiul ala ca o pitipoanca! Uitati-va la Gaga si la Beyonce - alea chiar fac show! Si dansatorii lu Inna? Numa ei stiu ce miscari fac acolo; m-am convins si ue dupa ce am vazut pe YouTube.
- Blaxy Girls sunt foarte talentate si ne-au reprezentat acum cativa ani la EuroVision. Inna? S-a multumit sa se dea mare cu noile piese, ca sa se mandreasca Romania cu ea. cica! Fetelea alea ( Blaxy Girls ) au piese misto si au curajul sa faca ceea ce le place nu ca Inna, sa dea acolo putin din fund si gata, asta a fost tot show-ul.
- Inna se lauda ca stie engleza; ce stii u? Stii engleza de pe vremea lu Pasvante Chioru'! Ca ii e rusina la lume sa te trimita in strainatate sa zici ceva, ca habar n-ai sa vorbesti engleza. Inna, mai vezi-ti de pana ta, ca nici cantecele nu ti le compui singura probabil... iar vocea. pfff computerizata 50%. Cand o sa ajungi tu la nivelu lu Lady Gaga, a lu Shakira, a lu Beyonce atunci sa ma chemi si pe mine. aaaa stai : eu nu mai traiesc peste o suta de ani! Pai ce tara mea aveti toti cu Inna, si nu promovati si voi talentele care merita vazute de lume. Blaxy Girls sunt printre multele formatii care astazi nu au toata aprecierea pe care o merita pentru ca exista cei ca Inna si Justin Beer. scuze. voiam sa zic Justin Bieber care au aparut si ei de nu stiu unde, si asteapta sa mergem noi sa murim acolo dupa ei. Daca vreti sa-i aclamati pe astia treaba voastra, parerea mea. Romanii care ne fac cinste sunt cei care merita, nu de curand s-a lansat si Alexandra Stan. Are destul talent ca sa o intreaca pe Inna
Scuzati daca am greseli de ortografie. Va pop :* Merit o fundita?
Mie imi place inna - love & inna-hot,,,,, blaxy girl -oare trebuie sa pierzi deci este =
Ce pot spune despre Inna, ah.Ca e una dintre cantaretele mele preferate:X:X
Inna, e frumoasa, are voce, inteligenta...etc
ba asta se aude ce zice? )) inteligenta ) cred ca la fel de inteligenta esti ca inna...inna inainte sa ajunga sa canta se ardea prin constanta pus de asta ca nu are voce, studioul i-a facut vocea si tot si habar nu are engleza nu stie sa lege 2 cuvinte cautati pe google inna engleza
Criiss16 întreabă:
Orbithh întreabă:
BbellaTpu500 întreabă:
PinkkRosee întreabă: