anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre justin bieber?(cei care vor sa raspunda:cine mai e si asta sau cine se crede pustiul sa nu se mai oboseasca sa scrie pentru ca ma deranjeaza si sincer nu suport oaenii care nu recunosc muzica buna. ce vreti sa ascultati bethoven sau mozard toate viata? poate o sa radeti ca nu stiu sa le scriu nici macar numele dar nu-mi place muzica clasica... e asa de veche.eu sunt de parte ViItOrUlUi.de partea lui justin bieber cu alte cuvinte)mersi pentru intelegere

Răspuns Câştigător
| vikusea a răspuns:

în legătură cu muzicaa klasikă te susțin.nici mie numi place.deloc. în skhimb îmi place si mie cum kintă justin bieber.am o părere foarte buna despre el. e kel may fayn kîntăreț pe care îl stiu...

127 răspunsuri:
| EmySweety a răspuns:

Eu cred ca

1.Este adevarat ca atunci cand ceri pareri ar cam trebuii sa te asetpti si la cele care nu sunt identice cu a ta.

2."Netra" sau "cristacheceliute" nu stiu cat de informati sunteti voi incat sa fiti atat de sigur ca Justin nu are nici o leg cu muzica, asa ca mai bine stati in banca voastra si spuneti doar "nu imi place" si gata, fara sa va dati voi in spectacol. [winking]

3. Parerea mea este ca baiatu' e un cantaret foarte bun pentru varsta lui. Sa fim seriosi. are 16 ani da? Asculatati si voi o melodie macar si o sa vedeti ca nu este rau absolut deloc.

Aia e. unii se pare ca in loc sa ofere pareri incep sa o "ia p aratura" jignind sau razand de o pers care chiar munceste pentru cariera la care a visat. Vai de voi...( cei care au dat raspunsuri de 2 bani [winking])

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Glasul lui justin efantastic

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Justin bieber este supper. Are melodii care-mi plac foarte mult si chiar am o melodie de a lui pe telefon, ma rog am mai multe dar e una care-mi place foarte mult. SA STII K NICI MIE NU-MI PLACE MUZICA CLASICA. Parerea mea despre justin bieber este buna baiatu e supper cool.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu prea situ nici mi nu imi place muzica clasica pai mult ce asculti si tu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mi se pare un adolescent cool

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cred ca justin e foarte talentat si se tricepe oproape la orce adica: canta cu vocea, canta la chitara, canta la orga, face un cub deala cu patratele in o ora sau doua, face schieme cu schieibordu si multe altele

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am parerea despre jastin biber ca este un baiat bun

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In primul rand oamenii nu se scrie aenii si in al doilea rand justin e tare
pentru ca ii stiu nr de telefon

| 8653 a răspuns:

JUSTIN BEIBER E UN TIP FOARTE DRAGUT...arata super, stilul lui e super, totul la el e supper, si muzicaa lui e cea mai supper

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca il prind in Romania ii rup muia fmm de ratat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este adevarat ce spui si eu cred ca justin este un baiat super si imi place la nebunie

| υη נσ¢ ∂є ¢σριℓℓ a răspuns:

Bleak muzica clasica.imi place justin bieber...nu e zi sa nu ascult one time. nu e zi in care sa nu caut ceva legat de justin bieberbig grinbig grinbig grine dragut dar are fente... uitati-va pe youtube ce dulce nevinovat si ce comportament avea. s-a schimbatsadsadsaddar tot iubirea vieti mele e. bv asculta in continuare si sper sa nu il uitam niciodata pe acest baiat minunat dar asc si muzica romaneascaprecum:nane, fosila, blondu, profetu, criss blaziny, bullet, nimeni altu. sper ca o sati placa. succes in continuare:Xlove struck

| Anime_3782 a răspuns:

Ce parere am despre justin bieber ca e super tare si il ador

| andrei_9739 a răspuns:

Te cred ca iti place de justin bieber pentru ca probabil esti pitipoanca.Nu esti singura.La fel ca tine sunt si multe alte fete, la fel ne naive pe care le incanta orice baiat cu cercei sau cu tatuaje.
Nu imi place deloc cum canta.
Nu e corect sa accepti doar parerile care iti sunt tie convenabile, fiindca niciodata nu va exista o persoana admirata de toata lumea.

| andrei_9739 a răspuns:

Dupa ce ca Justin Bieber asta are 13-14 ani, e foarte indragostit si face doar videoclipuri cu fete.La fel ca el, care nu stie de capul lui, si voi pitipoancelor care il ascultati sunteti la fel.

| andreea16_8950 a răspuns:

Cred ca justin bieber e cel mai tare. iar toate melodiile lui is superbe. daca st bine si asc versurile imediat iti as la corazon:X:X:X.bv lui e cel mai tare. cei care il vb d rau is doar invidiosi ca nu. i as nich la degetul mic al piciorului.pfffoh go on.voi inteligentilor nu va mai dati cu parerea aiurea. daca nu v a plaqe macar nu mai vb urat unde va e bunul simt in chilotilaughing sau ccc? cioql mik ca e mai binehee heewinkingwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mie imi place foarte mult de el, e foarte dragut si canta foarte frumos, i love justin bieber

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mie imi place foarte mult de el , e foarte dragut si canta foarte frumos , i love justin bieber

| robertajb a răspuns:

Mie imi place foarte mult de el , e foarte dragut si canta foarte frumos , i love justin bieber

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai dreptate si mie imi place de Justin Bieber, il ador. Eu sunt indragostita de el. Ma bucur sa cunosc o persoana care il admira ca si eu. Justin e cel mai dragut, simpatic baiat de pe univers. Are cantece superbe si o voce super tare. As da tot de pe lumea asta daca ar veni in Romania. Is inebunita dupa el.kiss love struck love struck love struck love struck love struck

| yodeiutza96 a răspuns:

Aaaa stai ca m-am prins big grin uh vrei sa spunem toti ca e cel mai tare nu thinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E cel mai tare il ubesk sh il adool :X:X:X:X:*:*:
daca nu va place jb ce cautati aiciangryangryangryangry
pup jb besk mult

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bravo fetito!

| blood7angel a răspuns:

Justin e un tip super... si faptul ca are talent asta il face mai special iar muzica lui este tare.parca se afunda in catecele lui...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu vreau sa spun ca ai dreptate in legatura cu muzica veche si eu moooor dupa aa justin mooor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna ancutza! eu st corina, si sa stii ca te sustin.imi place mult jb.cred ca e super si foarte foarte dragutz...cu alte cuvinte il iubesc! imi place muzica lui.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Il iubescccccc foarte mult, dar nu prea sunt de acord cu prietenele lui. Daca mai continua asa nici odata nu o sa aiba vreo sotie daca el saruta toate fetele. Dar e un baiat foarte frumos si talentat. Imi placeeee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu prea ma intereseaza muzica clasiklaughing... justin bieber e cel mai teare adolescent sh faptul ca are o varsta (frageda)nu stiu... e un lucru foarte mare ca pe capul unui adolescent sa fie sh problema astelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lasat-ma cu Bieber vostru, e un cantaret aparut peste noapte...Toti il iubiti si Blah blah blah.Ascultati si voi ceva gen:Eminem, Rihanna, Madona, Michael, Lady Gaga, David Guetta... Ce vedeti la Bieberu asta?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Il ADOOOOR...Nu stii adresa lui de Mess ( daca are mess )?

Întrebări similare