în legătură cu muzicaa klasikă te susțin.nici mie numi place.deloc. în skhimb îmi place si mie cum kintă justin bieber.am o părere foarte buna despre el. e kel may fayn kîntăreț pe care îl stiu...
Eu cred ca
1.Este adevarat ca atunci cand ceri pareri ar cam trebuii sa te asetpti si la cele care nu sunt identice cu a ta.
2."Netra" sau "cristacheceliute" nu stiu cat de informati sunteti voi incat sa fiti atat de sigur ca Justin nu are nici o leg cu muzica, asa ca mai bine stati in banca voastra si spuneti doar "nu imi place" si gata, fara sa va dati voi in spectacol. []
3. Parerea mea este ca baiatu' e un cantaret foarte bun pentru varsta lui. Sa fim seriosi. are 16 ani da? Asculatati si voi o melodie macar si o sa vedeti ca nu este rau absolut deloc.
Aia e. unii se pare ca in loc sa ofere pareri incep sa o "ia p aratura" jignind sau razand de o pers care chiar munceste pentru cariera la care a visat. Vai de voi...( cei care au dat raspunsuri de 2 bani [])
JUSTIN BEIBER E UN TIP FOARTE DRAGUT...arata super, stilul lui e super, totul la el e supper, si muzicaa lui e cea mai supper
Bleak muzica clasica.imi place justin bieber...nu e zi sa nu ascult one time. nu e zi in care sa nu caut ceva legat de justin biebere dragut dar are fente... uitati-va pe youtube ce dulce nevinovat si ce comportament avea. s-a schimbatdar tot iubirea vieti mele e. bv asculta in continuare si sper sa nu il uitam niciodata pe acest baiat minunat dar asc si muzica romaneascaprecum:nane, fosila, blondu, profetu, criss blaziny, bullet, nimeni altu. sper ca o sati placa. succes in continuare:X
Te cred ca iti place de justin bieber pentru ca probabil esti pitipoanca.Nu esti singura.La fel ca tine sunt si multe alte fete, la fel ne naive pe care le incanta orice baiat cu cercei sau cu tatuaje.
Nu imi place deloc cum canta.
Nu e corect sa accepti doar parerile care iti sunt tie convenabile, fiindca niciodata nu va exista o persoana admirata de toata lumea.
Dupa ce ca Justin Bieber asta are 13-14 ani, e foarte indragostit si face doar videoclipuri cu fete.La fel ca el, care nu stie de capul lui, si voi pitipoancelor care il ascultati sunteti la fel.
Cred ca justin bieber e cel mai tare. iar toate melodiile lui is superbe. daca st bine si asc versurile imediat iti as la corazon:X:X:X.bv lui e cel mai tare. cei care il vb d rau is doar invidiosi ca nu. i as nich la degetul mic al piciorului.pfff.voi inteligentilor nu va mai dati cu parerea aiurea. daca nu v a plaqe macar nu mai vb urat unde va e bunul simt in chiloti sau ccc? cioql mik ca e mai bine
Mie imi place foarte mult de el , e foarte dragut si canta foarte frumos , i love justin bieber
Ai dreptate si mie imi place de Justin Bieber, il ador. Eu sunt indragostita de el. Ma bucur sa cunosc o persoana care il admira ca si eu. Justin e cel mai dragut, simpatic baiat de pe univers. Are cantece superbe si o voce super tare. As da tot de pe lumea asta daca ar veni in Romania. Is inebunita dupa el.
Justin e un tip super... si faptul ca are talent asta il face mai special iar muzica lui este tare.parca se afunda in catecele lui...