| Aia cu cap mare a întrebat:

Ce parere aveti despre Justin Bieber? >: mno sariti fetelor...

43 răspunsuri:
| Andrreeubehs a răspuns:

E adorabil love struck

| ηυмα єυ ¢υ єℓℓℓ вαι :x a răspuns:

MmM...:X e un scump... dulceeeeeeeeee:x:x. tzucu`i sufletu:)):x. si tare imi place.

http://www.teenidols4you.com/......565250.jpg

Il vreau:)):x

xOxO :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am mai auzit de el pe site, dar n-am avut curiozitatea sa caut, si nici nu ma intereseaza happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu aia cu capu ` mare! :)):)):))`Te ba de`aici, ce`i cu bebelu` ala:))? Poate daca-mi arata-i pe unu` din ei:X:X:X: : http://latimesblogs.latimes.com/.a/6a00d8341c630a53ef0120a5d0a178970b-300wi mai ziceam;;). Cu riscu` sa primesc o infinitate de stupizi trebuia s`o zic:X. :))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce-mi place creatia lui @paul27 cu just in biberonlaughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu sunt nici pro si contra lui! De aratat arata cat de cat bine si la cantat la fel.Deci.tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai cool baiat
cel mai dulce!
il iubesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi place la nebunie de justin.nu ma intereseaza parerea voastra

| bybu_6024 a răspuns:

Baieti.ce aveti cu el va e ciuda pe el si nu puteti sa sp ca melodiile lui nu sunt buna el a castigat si premii gremi eu nu cred ca aia iar fi dat lui premiu daca era vai samar de capul lui si dc spune'ti ca e fetita daca nu st sa comentati stati in banca voastra nu cred ca, daca era fetita le placeau fetelor de ellaughing

| dedea a răspuns:

Il adorrrr

| dedea a răspuns:

Il besk

| ionika_7156 a răspuns:

Este un baiat foarte dragut, care are o voce f buna...este simpatik.si il admir foarte mult pentru ambitia si perseverenta lui de a-si implini visul. nu multi sunt in stare de astawinkingjb forever

| ionika_7156 a răspuns:

Justin bieber este un baiat dragut cu o voce frumoasa si calda...este talentat, simpatic si sper sa o tina tot asa. jb forever

Întrebări similare
Întrebări recente