Bună!
Mie mi se pare că ea este cam ciudată (hainele, părul, acessorile), în rest este ok, adică cum cântă.
Baftă!
Mi se pare o femeie nebuna tare, face niste chestii care alte vedete nu cred ca le-ar face."Unica in tot ceea ce face". stie sa fie mereu in centrul atentiei, cu un stil unic!
La inceput era OK si imi placea destul de mult. Mai nou insa s-a cam,, prostit`` si nu imi mai place deloc. funda?!
Are voce si a muncit sa ajunga sus; dar faima i s-a urcat la cap si a devenit prea excentrica si uneori vulgara!
Isi impune punctul de vedere. O fire puterinca dar cu toate astea uneori abuzeaza.
:*
Nu-mi place lady gaga.videoclipurile sunt prostesti nu se potrivesc cu tema muzicalaIn general :Nu-mi place!
Ca şi restul de 90% din artistele de teapa ei, îşi vinde muzica promovându-şi corpul, dezbrăcându-se în clipuri, recunoscând singură că mai bine de-atâta nu ştie.
Canta destul de bine, dar nu trebuie sa incerce sa iasa in evidenta, iesind pe strada si aratand m** si altele care le gasesti usor pe stirileprotv.
Buna!
E o cantareara buna canta bine dar e cam ciudata in fine are felul ei de a se exprima publicului.
Nu am o parere proasta despre ea dar nici buna
Funda?
Mie imi place de ea, are o voce foarte buna. Si chiar socheaza cu tinutele ei extravagante. Cred ca asta e si scopul, nu sa fie placuta de toti, ci sa socheze ca toata lumea sa o asocieze cu extravaganta, astfel se face mai cunoscuta
De ce să nu recunoaştem că a şocat, a impresionat şi a inspirat o mulţime de oameni? A avut şi are ceva de spus, chestie pentru care o admir.
Cert este ce e un om cu 2 maini, 2 picioare, 2 ochi, 2 urechi si...cam atat
si mai stiu un lucru se imbraca de parca s-ar duce la carnaval in fiecare zi
Mi se pare o vedeta putin exagerata, dar cu o voce frumoasa. Chiar imi place muzica ei, merita ascultata.
E cantareata mea preferata are un stil unic pe care nu il gasesti la altele