Nu. ''Cei vechi'' nu vor fi intrecuti niciodata, in special Michael Jackson; si nici Madonna, The Beatles etc. deoarece ei chiar au talent innascut, nu ''facut pe calculator'' si ca sa fie si mai atragator realizeaza diferite costumatii si mai improvizeaza cateva ceva.
Buna.Mereu am zis ca dupa moartea lui Michel Jackson, a ramas doar Madonna, o alta persoana care o sa faca istorie.Si tot la aceeasi idee am ramas. Cat despre Lady Gaga, nu stiu ce sa zic, majoritatea o iubesc pentru ca e ciudata, are un stil aparte. La fel ca Rihanna, se schimba ca un cameleon. Nu pot sa zic ca Lady G a intrecut'o pe Madonna, o copiaza insa nu are acelasi farmec.
Lady Gaga are o voce superba, dar mi se par vulgare videoclipurile ei. E inca la inceput. Madonna e o legenda si asa va ramane.Nu e vorba de intrecut aici. Una are 20 si ceva de ani, alta deja a atins apogeul si are 52 de ani. Sa vedem daca Lady Gaga rezista atat pe piata muzicala.Ganditi-va ce isterie a creat Madonna in tinerete. A intrecut-o cineva atunci? Cat de tare a fost cand si-a schimbat stilul muzical si a tinut pas cu noua generatie. Voi raspunde sigur peste 30 de ani
Mai, nu stiu ce sa zic. Au stiluri aproape la fel, doar ca Gaga este mult mai excentrica. Probabil daca s-ar fi nascut in aceeasi perioada cu Madonna, Gaga ar fi fost la fel ca si ea (deoarece posibilitatile de etapare erau diferite fata de cele de-acum) si vice versa, daca Madonna ar fi fost mai tanara cu vreo 30 de ani, probabil s-ar fi intrecut in extravaganta, ar fi fost divergente si invidie intre ele. Dar in situatia de fata...Madonna e trecuta, chiar daca incearca din rasputeri sa renege asta, iar Gaga nu pare sa fie decat o continuitate (mai efervescenta, extravaganta sau cum vrei sa-i spui, evident) a ceea ce a reprezentat Madonna candva.
Oricum, ca sa o depaseasca pe Madonna, Lady Gaga mai are nevoie de ceva ani buni de cariera in spate. Nu poti uita peste noapte "Like a virgin", "Vogue"...
E foarte tare si cred ca exista o posibilitate mai ales ca madonna s-a cam lasat
Ce dracul aveti oameni buni... o comparati pe Madonna cu zdreanta aia? Doamne Fereste...am auzit'o si p'asta