| adryyy a întrebat:

Ce parere aveti despre Lady Gaga? Credeti ca o poate intrece pe Madonna?

12 răspunsuri:
| cornel a răspuns:

Eu cred ca deja a intrecut-o happy

| Petronela a răspuns:

Nu o simpatizez prea mult pe Lady Gaga dar cred ca o va intrece pe Madonna.

| Iuliaana a răspuns:

Nu. ''Cei vechi'' nu vor fi intrecuti niciodata, in special Michael Jackson; si nici Madonna, The Beatles etc. deoarece ei chiar au talent innascut, nu ''facut pe calculator'' si ca sa fie si mai atragator realizeaza diferite costumatii si mai improvizeaza cateva ceva.

| ELD a răspuns:

Este originala, dar cu mai multa vointa poate dahappy

| campanario a răspuns:

Buna.Mereu am zis ca dupa moartea lui Michel Jackson, a ramas doar Madonna, o alta persoana care o sa faca istorie.Si tot la aceeasi idee am ramas. Cat despre Lady Gaga, nu stiu ce sa zic, majoritatea o iubesc pentru ca e ciudata, are un stil aparte. La fel ca Rihanna, se schimba ca un cameleon. Nu pot sa zic ca Lady G a intrecut'o pe Madonna, o copiaza insa nu are acelasi farmec. happy

| neynya_4078 a răspuns:

Lady Gaga are o voce superba, dar mi se par vulgare videoclipurile ei. E inca la inceput. Madonna e o legenda si asa va ramane.Nu e vorba de intrecut aici. Una are 20 si ceva de ani, alta deja a atins apogeul si are 52 de ani. Sa vedem daca Lady Gaga rezista atat pe piata muzicala.Ganditi-va ce isterie a creat Madonna in tinerete. A intrecut-o cineva atunci? Cat de tare a fost cand si-a schimbat stilul muzical si a tinut pas cu noua generatie. Voi raspunde sigur peste 30 de ani happy

| Emeraude a răspuns:

Mai, nu stiu ce sa zic. Au stiluri aproape la fel, doar ca Gaga este mult mai excentrica. Probabil daca s-ar fi nascut in aceeasi perioada cu Madonna, Gaga ar fi fost la fel ca si ea (deoarece posibilitatile de etapare erau diferite fata de cele de-acum) si vice versa, daca Madonna ar fi fost mai tanara cu vreo 30 de ani, probabil s-ar fi intrecut in extravaganta, ar fi fost divergente si invidie intre ele. Dar in situatia de fata...Madonna e trecuta, chiar daca incearca din rasputeri sa renege asta, iar Gaga nu pare sa fie decat o continuitate (mai efervescenta, extravaganta sau cum vrei sa-i spui, evident) a ceea ce a reprezentat Madonna candva.
Oricum, ca sa o depaseasca pe Madonna, Lady Gaga mai are nevoie de ceva ani buni de cariera in spate. Nu poti uita peste noapte "Like a virgin", "Vogue"...batting eyelashes

| LoLo_9163 a răspuns:

E foarte tare si cred ca exista o posibilitate mai ales ca madonna s-a cam lasatbig grin

| Nicole_8066 a răspuns:

Categoric nu.

| NoKidding a răspuns:

Ce dracul aveti oameni buni... o comparati pe Madonna cu zdreanta aia? Doamne Fereste...am auzit'o si p'asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De fapt, eu cred ca este satanista, dar asta e doar parerea mea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa o intreaca la ce?rolling on the floor))doamneee, mai bine intrebati daca o intrece britney. pe madonna nu o intrece nimeni, e o legenda si legendele sunt neinvinse. punct!

Întrebări similare