Avril Lavigne imi place mult. Toate melodiile ei sunt superbe. Lady gaga este buna pentru showbizz insa din melodiile marca Avril Lavigne inveti cate ceva. Fiecare melodie are un mesaj foarte bun. In asta consta valoarea melodiilor ei. Sunt fan Avril Lavigne.
Mie imi place Gaga e adorabila traanita si prinde foarte bine
Avril era la moda acum cativa ani, insa e simpatica si acum
Lady gaga canta destul de bine
mie imi place melodia bad romance
avril lavigne nu imi place dar fiecare cu gusturile lui
cel mai tare cantaret pop din toata lumea este michael jackson
Avril Lavigne imi place ca fizic, dar ca performer e varza. Am auzit-o cantand live cu cei de la system of a down si am lesinat de ras. Lady gaga e o imagine, daca asculti doar piesa, fara sa vezi videoclipul sau moaca ei, nu ti se mai pare ceva deosebit, dar castiga teren prin spectacolul pe care il presupune. Nu e doar cantareata, e un cocktail artistic acolo. Ii respect complexitatea, dar ca si cantareata nu imi spune nimic.
Eu o prefer pe Avril Lavigne.De fapt sunt fan Avril Lavigne si ascult melodiile ei de ceva timp.Lady Gaga prefer sa nu imi fac o parere despre ea pentru ca nu ascult muzica ei.Intr-adevar e genul de melodii care se vand in prezent dar nu este si genul meu de melodii.]
Deci Avril Lavigne-number one.
Imi place mai mult Lady Gaga, melodiile: Bad Romance, Poker face si Paparazii... Avril Lavigne nu prea imi place.
Lady Gaga, imi place
Avril Lavigne, nu! x( ( nu o urasc, dar nici nu-mi place )
Michael Jackson ( ca ai poza cu el ) il ador pe el si pe ashley tisdale
Da sunt super tari ambele im place mult melodia asta a lui lady gaga
http://www.youtube.com/watch?v=qrO4YZeyl0I
si alui avril lavigne asta
http://www.youtube.com/watch?v=iT5Ez_qxpc0
Lady gaga este super! Este originala si e s frumoasa... Avril. pai imi place mukt stilul ei. adorabil :*
Lady Gaga este un produs inedit al industriei muzicale.Nu stiu cine ii compune melodiile dar sunt perfecte pentru ea. Ce-a mai frumoasa melodie a ei mi se pare ¨Bad Romance¨
Avril Lavigne este un pic expirata pentru ceea ce se vrea azi.Ar trebui sa evolueze sa o ajunga din urma pe Gaga.
Trebuie sa recunosc, imi place foarte mult Lady GaGa.Indiferent ca unii zic ca e ciudata sau ca ar fi hermafrodita, nu o iau acasa.Imi place muzica ei si stilul ei original.Totul este personal, nimic nu seamana cu ce am mai vazut la alti artisti.
Avril Lavigne, are stilul ei.Are piese frumoase, mai ales cele triste.La alea plang mereu.
Avril e cea mai tare.si lady gaga e destul de buna.si avril nu s-a lasat. e in turneu momentan. din cate stiu eu.deci stati voi linistiti ca o sa revina in forta:X:X
O sa iti treaca pe la 16-17 ani le vei asculta doar melodiile, dar fara sa fii FANatica
Imi plac amn2...lady gaga exagereaza cateodata cu videoclipurile, dar totusi imi place cum canta si imi plac si versurile melodiilor ei...si de avril n-am ce zice, e super:X:dar are ceva timp de cand nu a mai scos nici o mel):*:*
As vrea sa dau cuiva fundita...insa toti v-ati spus parerile foarte sincer___shi ati vorbit frumos despre aman2___thank you very much!:*:X
Si mie la fel:X:X sunt unele dintre cantaretele mele preferate...:*:*:*:*:*:
Si eu le ador! :X
cred ca arata super amandoua si chiar imi place muzica lor